شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما سپاهان 90 انتظارات هواداران را برآورده خواهد | |||
| بله |
|
18 | 90.00% |
| خیر |
|
2 | 10.00% |
| آراء: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
|
|
#1 |
|
تشکر از دیگران: 5,838
تشکر شده 11,558 بار در 2,425 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ
|
با توجه به عملکرد باشگاه در فصل نقل و انتقالات ، تا چه حد به موفقیت سپاهان در مسابقات این فصل خوشبین هستید؟
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
تشکر از دیگران: 150
تشکر شده 100 بار در 13 پست
تیم محبوب: سپاهان-رئال
بازیکن محبوب: نویدکیا-عقیلی-کریس رونالدو
|
من فکر کنم برای قهرمانی این فصل باید خیلی خیلی تلاش کنیم چون توی تمام خطوط بهترین هامونو از دست دادیم
و باید بازیکنا امسال با غیرت بیشتری بازی کنن در اینصورت قهرمانی دور از دسترس نیست در غیر اینصورت میتونم بگم صد در صد بین 3 تیم اول جا داریم |
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از ندا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
تشکر از دیگران: 9,818
تشکر شده 4,780 بار در 734 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: محرم -محمود - هادي - بنگر - پاپي-احسان - جمشيديان-کریمیان-ابراهیمی
مربی محبوب: پپ- منصور خان
|
این تیم صبر میخواد فقط صبر و حمایت ضمنا ما 4 تا بازیکن از ترکیب اصلی از دست دادیم که عقیلی و حاج صفی مهم تر هستن که جانشینان خوبی جاشونا گرفتن ولی باید خودشونا نشون بدن
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از saeed_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
بهترین ارسال کننده مباحث فنی فوتبال در سال 90
|
من که خیلی خیلی به این تیم خوشبینم و چیزی که خیلی باهاش حال میکنم اینه که اکثر بازیکنان محبوبم تو این تیم کنار هم هستند و بازیکنی که ازش بدم بیاد امسال تو ترکیب نیست و خیلی برام مهمهو از کنار هم قرار گرفتن:رحمان احمدی بنگر امید ابراهیمی اکبر ایمانی جانواریو جمشیدیان محرم پاپی جعفر پور فرزاد حاتمی کریمیان یانوش سید صلحی جعفر پور و بقیه بازیکنان جوون و پایه ی سپاهان احساس فوق العاده خرسندی میکنم
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از miladsepahan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان و بهترین ارسال کننده آقا در سال 90
تشکر از دیگران: 4,880
تشکر شده 6,818 بار در 1,603 پست
تیم محبوب: سپاهان اصفهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،هادی عقیلی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده،آرسن ونگر
|
بنظر من اگه بازیکنا باهم هماهنگ و یکدل بشند خیلی میشه بهش امیدوار بود...من خیلی خوشبینم به این تیم...به وضوح میگم من با هر برد این تیم اندازه ی قهرمانی خوشحال میشم چون تیمی هست که سپاهانیه و یه مربی کیسه کش توش نیست.این دوسال من زیاد حتی با قهرمانی هم حال نکردم چون تیم یه جورایی بخاطر پول اومده بودن توش.ولی الان تیم تیمه.
با یاری خدا خیلی دوست دارم امسالم قهرمان بشیم که این قلعه نوعی و ایران بدونن که این سپاهان بود که قهرمان میشد. |
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
|
من که حال میکنم با این سپاهان عشق من سپاهان سال 90 خوب تیمی داریم شرف داره به تیم فصل پیش تیمم سپاهانه دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد هر کی هم دوستش نداره اجبارش نکردیم بیاد ورزشگاه |
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از onlysepahan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
|
تشکر از دیگران: 5,838
تشکر شده 11,558 بار در 2,425 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ
|
به نظر من امسال تیم یکدست و خوبی داریم . بازیکنهای پولکی و سرخابی از تیم جدا شدند و این میتونه به یکدلی و انسجام بیشتر تیم کمک کنه . در کل اگر دستهای پشت پرده اجازه بدن ، امسال میتونیم حداقل یه جام داخلی داشته باشیم و از اون طرف امیدوار به فتح لیگ قهرمانان
![]()
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
|
به امید قهرمانی سپاهان در هر سه جام :69s:
دلم گاهی می گیرد... گاهی می سوزد ... گاهی تنگ می شود ... و حتی گاهی… گاهی نه… خیلی وقت ها می شکند... "... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason |
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Ice.Man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
|
منظور از انتظارات چیه ؟
1-قهرمانی آسیا 2- قهرمانی لیگ برتر -------- 3-قهرمانی جام حذفی 4- سهمیه آسیا *************************** به نظر من اگر یک مهاج خوب بگیریم .... احتمال رسیدن به گذینه های 3 یا4 هست
| یک کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
|
تشکر از دیگران: 10,283
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
منم فکر می کنم تیم بهتری نسبت به قبل داریم.یه تیم ضابطه مند نه....کلاً این تیم خیلی به دلم نشسته حتی اگه موفقیت های بزرگ هم بدست نیاره.
به نظرم بهترین موفقیت برای سال آتی رسیدن مجدد به فینال می تونه باشه و اگه خدا بخواد و مجموعه تیم تلاش کنند قهرمانی آسیا.ولی قهرمانی لیگ را بعید می دونم امسال بشه کسب کرد.دیگه برای فوتبال ایران و سرخابی ها 3 قهرمانی پیاپی سپاهان خیلی گرون تموم می شه.ولی قهرمانی حذفی دور از دسترس نیست. اولویت های تیم برای امسال می تونه این موارد باشه: 1-رسیدن به فینال آسیا و قهرمانی 2-کسب سهمیه آسیا 3- قهرمانی حذفی 4-قهرمانی لیگ
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند: |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|