شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما سپاهان 90 انتظارات هواداران را برآورده خواهد | |||
| بله |
|
18 | 90.00% |
| خیر |
|
2 | 10.00% |
| آراء: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
|
|
#11 |
|
تشکر از دیگران: 687
تشکر شده 769 بار در 111 پست
تیم محبوب: طلايي پوشان سپاهان
بازیکن محبوب: جمشيديان-كاپيتان محرم نويدكيا-عقيلي-بنگر-عمادرضا-ابراهيمي-کریمیان-اووووو همشون!
مربی محبوب: منصور ابراهيم زاده
|
قبل از هرچيز بايد ديد وضعيت عمادرضا چي ميشه...چون اگه عماد را داشته باشيم تقريبا مشكل گلزني تيم حل ميشه.بعدش هم بايد يه جايگزين باكيفيت بجاي خسرو حيدري پيدا كنيم.
به نظر من سپاهان بايد تمام تمركزش را از حالا تا آبان ماه روي ليگ قهرمانان بذاره تا ايشالا يه بار ديگه بريم به فينال والبته قهرماني.... اگه اين اتفاق به لطف خدا بيوفته با روحيه بالا ميتونيم به ادامه ليگ اميدوار باشيم. درسته كه قهرماني تو ليگ امسال كار سختي هست ولي ما يه برگ برنده داريم و اونم اين هست كه اكثر تيم ها امسال روي ما حساب باز نميكنند و ما را يه سپاهان ضعيف ميبينند براي همين ما را دست كم ميگيرند كه البته ما ميتونيم از همين تفكر اشتباهشون استفاده كنيم و آروم آروم امتياز جمع كنيم و ايشالا به سمت قهرماني حركت كنيم.... به نظر من كه قهرماني ليگ امسال دور از دسترس نيست.
ma kasani k b fekrman hastand ra be gerye miandazim. ma gerye mikonim baraye kasani k b fkreman nistand. va ma be fekr kasani hastim ke hich vaght barayeman gerye nemikonand. eyne haghighat zendgi ast. ajib ast vali haghighat dard KHODAYA be khatere hame chiz azat mamnunam :53s: |
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Mohammadreza_mrag عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#12 |
|
|
به نظر من تیم خوبی داریم
فقط یه مهاجم سرعتی کم داریم و از اینکه امسال هیچ بازیکن سرخابی تو تیم نیست خوشحالم امیدوارم هادی تامینی بتونه جای هادی عقیلی رو پر کنه و مهمتر از همه امسال اگه محرم نویدکیا رو دور باشه تیم حتما میره فینال و یه جام داخلی هم میگیریم
اگر درستکار باشی فریبت میدهند ولی درستکار باش نیکی های امروزت را فراموش میکنند ولی نیکوکار باش بهترینهای خود را به دنیا ببخش حتی اگر کافی نباشد و در نهایت میبینی که هر آنچه هست میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ کوروش کبیر |
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از rezarabiepur عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#13 |
|
تشکر از دیگران: 9,818
تشکر شده 4,780 بار در 734 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: محرم -محمود - هادي - بنگر - پاپي-احسان - جمشيديان-کریمیان-ابراهیمی
مربی محبوب: پپ- منصور خان
|
اقا همیشه همه ی تیم ها از سپاهان ترس دارن ...وقتی تیم های بزرگ عربی با اون خریدا از سپاهان میترسن میخوای لنگابی ها نترسن .......
اسم سپاهان بدون نگاه به بازیکنان ترس داره ... بعضی ها واقعا فکر کردن دیگه مث حیدری و رحمتی پیدا نمیشه من قول میدم با این مربی دروازبانها و فیزیک رحمان و روحیه خوبیکه بهش بدیم امسال با رحمتی رقابت میکنه ... جوونا با غیرت بهتر از سرخابی بی غیرته ویرایش توسط saeed_sepahani : چهارشنبه, ۲۲ تير ۹۰, در ساعت ۲۱:۰۷. |
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از saeed_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#14 |
|
تشکر از دیگران: 2,371
تشکر شده 541 بار در 134 پست
تیم محبوب: سپاهان - رئال کبیر - دورتموند
مربی محبوب: مورینیو
|