شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > بایگانی > بایگانی انجمن > آرشیو موضوعات بخش فوتبال > آرشیو فوتبال داخلی

قدیمی سه شنبه, ۲۹ تير ۸۹,, ۲۰:۵۰   #1

تشکر از دیگران: 20,570
تشکر شده 16,226 بار در 4,673 پست
تیم محبوب: سپاهان-ذوب آهن-نوین-آرسنال
بازیکن محبوب: رحمتی-عقیلی-حاج صفی-جمشیدیان-نویدکیا-پاپی-جعفرپور-حدادی فر
مربی محبوب: منصور خان ابراهیم زاده-آرسن ونگر
M.Hashem.M به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به M.Hashem.M
پیش فرض استیل آذین

تاپیکی برای بحث و تبادل نظر در مورد تیم متمول استیل آذین
M.Hashem.M آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
یک کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۲۹ تير ۸۹,, ۲۲:۱۴   #2

dokhtar_sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 8,586
تشکر شده 10,202 بار در 4,493 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان قهرمان
بازیکن محبوب: محمودکریمی - نوید کیا
مربی محبوب: لـــــــــــوکا - ابراهیم زاده

فهرست بازیکنان استیل آذین در لیگ برتر

ساعت 24 روز دوشنبه بيست و هشتم تيرماه نقل و انتقالات فوتبال ايران به پايان رسيد و با ثبت قرارداد محسن خليلي، اسماعيل نظر و بازيكنان رده سني اميد ليست باشگاه استيل آذين براي حضور در مسابقات تكميل شد.
اسامي 19 بازيكن استيل آذين كه در فصل جديد اين تيم را در رقابت هاي ليگ برتر همراهي مي كنند و به سازمان ليگ برتر فوتبال ايران معرفي شده اند به اين شرح است:
حميد نشاط جو ، سوشا مكاني ، مهدي محمدي ،كاظم برجلو ، حسن اشجاري ، علي عشوري زاد ، مهدي مهدوي كيا ، محمد اسماعيل نظر ، حسين كعبي ، حسين كاظمي ، فريدون زندي ، ميلاد زنيدپور ، امير شاپورزاده ، علي كريمي، مهرزاد معدنچي ، محمد غلامي ، سياوش اكبرپور ، امجد راضي و محسن خليلي
همچنين در ليست بازيكنان زير 23 سال باشگاه استيل آذين اسامي 5 بازيكن به اين شرح ثبت شده است:
محمد برجلو ، هادي ايماني ، رضا رحمتي ، حامد خسروي و بابك لطيفي
در فهرست تيم بزرگسالان استيل آذين سه جاي خالي وجود دارد و اين تيم مي تواند در مهلت قانوني بازيكنان مورد نياز كادر فني را به خدمت بگيرد.
dokhtar_sepahani آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
یک کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۳۰ تير ۸۹,, ۱۲:۲۵   #3

هواداران استقلال امسال سیاوش اکبرپور را با پیراهن سرخ استیل آذین خواهند دید. او سال قبل یک فصل تقریبا پرحاشیه را در تیم آبی پوش تهرانی پشت سر گذاشت و در مقاطعی از فصل هم با صمد مرفاوی دچار اختلاف شد.در نهایت همه چیز دست به دست هم داد تا در بحران مدیریتی استقلال، سیاوش از این تیم جدا شده و پیراهن استیل‌آذین را برتن کند.

اکبرپور درخصوص وضعیت فعلی‌اش در استیل‌آذین و مسائل مختلف دیگر گفت‌وگویی را با خبرگزاری فوتبال ایران انجام داد که صحبت‌هایش را می‌خوانید

بعد از پشت سر گذاشتن اردوی اتریش شرایط استیل‌آذین چطور است؟

ما بعد از یک بدنسازی سخت که آن را پشت سر گذاشتیم حالا بیشتر روی تمرینات تاکتیکی تمرکز کرده‌ایم و تمرینات دو جلسه‌ای تیم هم به پایان رسیده است. کادر فنی بیشتر روی مسائل تاکتیکی کار می‌کند تا برای بازی با فولاد آماده شویم.

در دو بازی دوستانه که در اتریش برگزار کردید شکست خوردید. این نگران کننده نیست؟

ما با قهرمان لهستان و یکی از تیم‌های اتریشی بازی کردیم که هر دو قوی بودند. این را هم فراموش نکنید که ما در فصل بدنسازی بودیم ولی رقیبان تدارکاتی ما چنین شرایطی نداشتند.

وضعیت خودت چطور است؟

خدا را شکر خیلی خوب است. من به صورت کامل بدنسازی کردم و خیلی آماده‌ام.

حتی از سال قبل که در استقلال بازی می‌کردی هم آماده‌تری؟

من در هر تیمی که بازی می‌کنم سعی می‌کنم به پیراهن آنجا تعصب داشته باشم و فرقی ندارد که کجا بازی کنم. امسال نهایت تلاشم را انجام می‌دهم تا بهتر از زمان حضورم در استقلال باشم.

در مورد پیوستن محسن خلیلی به استیل‌آذین چه صحبتی داری؟

محسن خوش آمده و برایش آرزوی موفقیت دارم.

فکر نمی‌کنی استیل‌آذین زیاد مهاجم دارد؟

نه، زیاد مهاجم نداریم. فقط من و غلامی بودیم که حالا محسن هم اضافه شده است. من تا حالا در کنار خلیلی بازی نکردم ولی بازی او کیفیت فنی بالایی دارد و امیدوارم بعد از اتفاقاتی که در پرسپولیس برایش افتاد در استیل‌آذین موفق باشد.

از اینکه استیل‌آذین مهاجم گرفته ناراحت نیستی؟

خیر. حتی اگر باشگاه ده مهاجم دیگر هم بگیرد ناراحت نمی‌شوم چون من عاشق رقابت کردن هستم.

وجود این همه ستاره در استیل‌آذین تیم را وارد حاشیه نمی‌کند؟

خیر. تیم ما بازیکنان بزرگی دارد که هرکدامشان می‌توانند تعیین کننده باشند. من فکر نمی‌کنم حاشیه‌ای برای ما به وجود بیاید.

امسال به دنبال آقای گلی هستی، یا آقای پاس گل؟

من یازده سال است که در سطح اول فوتبال ایران بازی می‌کنم و تا به حال آقای گل نشده‌ام. پاس دادن را دوست دارم اما امسال حتما به دنبال آقای گلی خواهم بود.

استیل آذین مدعی اول قهرمانی است؟

باید بازی‌ها شروع شود و بعد در این مورد حرف بزنیم. البته ما از لحاظ بازیکن، کادر فنی و مدیریت خیلی قوی هستیم و یکی از مدعیان قهرمانی به شمار می‌رویم.

رضا عنایتی دوست صمیمی‌ات هم به سپاهان رفت.

رضا انتخاب خوبی داشت و جایی رفت که می‌تواند موفق باشد. در ضمن قلعه‌نویی هم خوب از او بازی می‌گیرد.

جالب اینجاست که تو، عنایتی و حسین کاظمی فصل گذشته خیلی به هم نزدیک بودید ولی حالا عنایتی از شما جدا شده است.

به هرحال این قسمت است و در فوتبال همیشه چنین اتفاقاتی به وجود می‌آید.

نبودن در استقلال چه حسی برای تو دارد؟

من جدایی از استقلال را کاملا حس می‌کنم و این حس چندان خوب نیست. شاید حرف و حدیث‌های زیادی برای من به وجود آمد و هواداران استقلال خیال کردند که به خاطر پول از این تیم جدا شدم ولی اصلا این طور نیست. ما از استقلال رفتیم و خوشحالم که اوضاع این تیم بهتر شد. این جدایی خیلی بهتر بود ولی امیدوارم که یکبار دیگر در ورزشگاه آزادی برای استقلال بازی کنم.

مثل اینکه در بازی با استقلال هم انگیزه زیادی خواهی داشت؟

من امسال خیلی انگیزه دارم تا خیلی چیزها را ثابت کنم.

برخی معتقدند استقلال با رفتن تو، جان‌واریو، خسرو حیدری و حسین کاظمی ضعیف شده. نظر خودت چیست؟

اسم استقلال هیچ وقت نمی‌گذارد که این تیم ضعیف شود. آنها بازیکنان خوبی گرفته‌اند و البته هرکس در استقلال بازی می‌کند نباید به فکر پول باشد.
2 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۳۰ تير ۸۹,, ۱۳:۱۲   #4

red girl آواتار ها

تشکر از دیگران: 364
تشکر شده 382 بار در 233 پست
تیم محبوب: *پرسپولیس* - نفت - برزیل - بارسا
بازیکن محبوب: پرسپولیسی ها - نفتی ها - برزیلی ها - بارساییها
مربی محبوب: پپ - مورینیو - قطبی
red girl به Yahoo ارسال پیام

خليلي: از علي دايي دلخور نيستم

بعد از پرسپوليس علاقه‌اي به شماره 9 ندارم

مرجع خبری پرسپولیس : وقتي اعلام شد محسن خليلي در تمرين نفت آبادان شركت كرده اين باور ايجاد شد كه او در آخرين روز نقل و انتقالات با اين تيم به توافق نهايي رسيده اما او عصر همان روز به تهران برگشت و قراردادش را با استيل‌آذين ثبت كرد.

از پرسپوليس شروع كنيم و جدايي‌ات از اين تيم؟
همانطور كه همه مي‌دانند من به ميل خودم جدا نشدم بلكه كادر فني تيم مرا نخواست و پس از آن هم با چند تيم مذاكره كردم.

به نظر نمي‌رسد با دايي مشكل داشته باشي چون او گفته كه خليلي دوست من است اما براي منافع پرسپوليس به گزينه‌هاي ديگري فكر مي‌كند...
من هم مي‌گويم دايي دوست من است و هيچ كينه و دلخوري از او ندارم، حتي وقتي مي‌خواستم به استيل‌آذين بروم به احترام دوستي‌مان به علي زنگ زدم و خداحافظي كردم، درست مثل روزي كه از سايپا به پرسپوليس آمدم.

اما كاشاني خيلي پيگير وضعيت تو بود....
من واقعاً از آقاي كاشاني كه تا لحظه آخر پيگير كارم بود و علاقه‌مندي‌اش را نشان داد تشكر مي‌كنم.

تو با تراكتورسازي و نفت آبادان هم مذاكره كردي؟
بله وقتي به من پيشنهاد شد به احترام آنها به تبريز و آبادان رفتم، حتي با نفت هم يك جلسه تمرين كردم تا اينكه استيل‌آذين پيشنهاد داد و من هم جريان را به مسوولان تيم نفت گفتم.

و در مورد استيل‌آذين؟
اين باشگاه با برنامه‌ريزي كه انجام داده كم‌كم به يكي از قطب‌هاي فوتبال تبديل مي‌شود. اين تيم در فصل گذشته چند بازيكن خيلي خوب داشت و امسال هم نفرات خوبي را به خدمت گرفته است.

حالا در اين تيم با سياوش اكبرپور و حسين كاظمي كه استقلالي بودند همبازي شدي؟
ما در تيم ملي هم كنار هم بازي كرديم و مطمئنم يكي از مسائلي كه كارم را در اين تيم راحت مي‌كند رابطه خوبي است كه با تمام دوستانم در استيل‌آذين دارم.

حالا بازي با پرسپوليس حساس‌تر از فصل گذشته خواهد شد؟
به نظرم اين بازي يكي از سخت‌ترين دربي‌هاي ايران مي‌شود و حساسيت‌اش كمتر از دربي نيست و شايد تنها تفاوتش تماشاگران كمتر استيل‌آذين باشد البته يكسري از پرسپوليسي‌ها هم طرفدار اين تيم هستند.

شماره 17 استيل‌آذين را به تو دادند و بعد از سال‌ها شماره 9 به تو نرسيد...
بعد از 7 سال شماره 9 را نمي‌پوشم و حقيقت‌اش را بخواهيد پس از پرسپوليس علاقه‌اي به اين شماره ندارم. من طي 4 سال اخير 3 قهرماني داشتم و اميدوارم در تيم جديد هم آن را تكرار كنم.

هنوز هم به پرسپوليس فكر مي‌كني؟
من پرسپوليس را عاشقانه دوست دارم، خاطرات خوب و روزهاي خوبي را با آن داشتم و اگر شرايطش فراهم شود يك روز برمي‌گردم.

از كي در تمرين استيل‌آذين حاضر مي‌شوي؟
از ساعت 18 امروز (ديروز)، البته خودم تمرين اختصاصي داشتم اما براي رسيدن به بقيه بازيكنان بايد زير نظر بدنساز تيم تمرين كنم.

صحبت‌ خاصي مانده؟
من بايد از هواداران پرسپوليس كه در اين مدت هميشه حمايتم كردند تشكر كنم و خيلي خوشحالم كه طوري از پرسپوليس جدا شدم كه احساسات آنها به بازي گرفته نشد چرا كه خودشان مي‌دانند من تا آخرين لحظه‌ براي ماندن تلاش كردم اما خودشان نخواستند. من هميشه براي آنها و پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌كنم اما امسال ديگر همه تمركزم را به استيل‌آذين معطوف خواهم كرد چون با اين تيم قرارداد دارم.

الهی بمیرم که مجبورم خبراتو توی این تاپیک بزارم:33s:

:53s:

پرسپولیسم!
قناعت کردم به صبر ودر خواب فقط ستاره
به عشق تو شمردم.
خواستندخلاصه ات کنم در چند برگ خاموش !!
اما این رسم دوست داشتن
ما نبوده ونیست.
به همین جرم دوست داشتنی
و اهورایی سوگندِ سرخی یاد کردیم برای دلدادگی تو
فقط با تو وبی هیچکس
دوستت داریم
همین....
و
بنويسيد بر روي مزارم

پرسپوليس را دوست ميدارم

red girl آنلاین نیست.  
قدیمی چهارشنبه, ۳۰ تير ۸۹,, ۱۳:۳۵   #5

غلامی: با خلیلی یک زوج رویایی را می سازیم

خبرگزاری فوتبال ایران- محمد غلامی، مهاجم استیل آذین که فصل گذشته دومین گلزن برتر تیمش بود، در فصل جدید از کسب عنوان آقای گلی صحبت می کند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، مهاجم استیل آذین در رابطه با شرایط این تیم می گوید : تمرینات بدنسازیمان پایان یافته و از آنجا که تمرینات را به موقع شروع کردیم و فرصت کافی برای بدنسازی داشتیم تیم ما از لحاظ بدنی در بهترین شرایط ممکن قرار دارد. از سوی دیگر با انجام بازیهای تدارکاتی و مرور کارهای تاکتیکی و سرعتی در تمرینات در حال رسیدن به آمادگی آرمانی هستیم. در این رابطه امیدوارم با اضافه شدن ملی پوشان از هر لحاظ به هماهنگی برسیم.وی افزود : مسلما بازی با فولاد در اهواز برای ما آسان نخواهد بود اما هدف ما فقط قهرمانی است. به همین دلیل باید تمام تیمها را شکست دهیم و استارت آن را از بازی با فولاد خواهیم زد.
غلامی تاکید کرد : حضور بهترین هافبکهای ایران در استیل آذین در واقع بهترین هدیه برای مهاجمان تیم به شمار می آید. به همین دلیل تمام تلاشم را انجام می دهم تا عنوان آقای گلی را با پیراهن استیل آذین کسب کنم. باید بگویم واقعا از حضور خلیلی در تیم مان خوشحالم و اطمینان دارم که با کمک و حمایت هافبک ها، یک زوج رویایی را در خط حمله استیل آذین خواهیم ساخت.
مهاجم گلزن استیل آذین خاطر نشان کرد : من فکر می کنم در کنار استیل آذین تیمهای سپاهان و پرسپولیس نیز مدعیان اصلی قهرمانی محسوب می شوند و قهرمان در نهایت ازبین این تیمها تعیین خواهد شد.
قدیمی پنجشنبه, ۳۱ تير ۸۹,, ۰۹:۵۷   #6

پیروزی استیل آذین در آخرین دیدار تدارکاتی

خبرگزاری فوتبال ایران - استیل آذین در آخرین دیدار تدارکاتی اش پیش از شروع رقابت های لیگ برتر به مصاف تیم آرمین رفت و با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسید.
این تیم که اردوی 10 روزه‌ای را در کشور اتریش برپا کرده بود و در این اردو دو مسابقه تدارکاتی را پشت سر گذاشت، در نخستین بازی تدارکاتی پس از بازگشت به تهران با نتیجه 3 بر صفر برابر آرمین، که در رقابت‌های دسته دوم باشگاه‌های کشور حضور دارد به پیروزی رسید.
سرمربی استیل آذین در این مسابقه تیمش را در غیاب چهار بازیکن ملی‌پوش و علی عشوری زاد، کاظم برجلو و محسن خلیلی به میدان فرستاد. شاگردان تومباکوویچ در این دیدار نمایش خوبی داشتند. ضمن اینکه نباید از بازی هدفمند و جسورانه بازیکنان تیم آرمین به مربیگری یعقوب وطنی هم گذشت.
گل های این دیدار را محمد غلامی (15) حسین کاظمی ( 63 ) و سیاوش اکبرپور ( 65 ) به ثمر رساندند.
تیم فوتبال آرمین با هدایت یعقوب وطنی روز یکشنبه در یک دیدار تدارکاتی برابر تراکتورسازی تبریز با نتیجه 2 بر یک شکست خورده بود.
یک کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی پنجشنبه, ۳۱ تير ۸۹,, ۱۱:۳۱   #7

بهترین ارسال کننده اخبار فوتبال خارجی در سال 90

تشکر از دیگران: 2,099
تشکر شده 9,882 بار در 3,375 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن

عابدزاده: با مربي دروازه بان ها مشكلي ندارم

احمدرضاعابدزاده اینروزها بی توجه به تمام حاشیه پردازیهای پیرامونش کارخود را در استیل آذین بعنوان مربی دروازبانان انجام می دهد.این در حالی است که خبرنگاران حاشیه ساز طبق معمول سعی دارند احمدرضا را به دلیل حضور یک مربی دروازبانان صرب او را تحت فشار بگذارند اما عابدزاده اینبار برخلاف فصل قبل تمام تمرکز خود را به تمرینات معطوف کرده و با سکوتش تا این لحظه مانع بروز هرگونه حاشیه سازی برای خود و تیمش استیل آذین شده است.
عابدزاده که سخت مشغول انجام تمرینات پیش فصل بهمراه بلاژویچ مربی دروازبانان این فصل استیل در حال آماده سازی گلرهای این تیم است امروز در گفتگو با سایت گل به برخی ابهامات و شایعات پاسخ داد.احندرضا در ابتدا و با اشاره به وضعیت استیل آذین در فصل پیش رو گفت:«امسال تیم خیلی خوبی داریم و بازیکنان خیلی خوبی هم جدب شده اند.همچنین باشگاه یک مربی خوب را روی نیمکت دارد که همه اینها باعث می شود امسال جزو مدعیان اصلی قهرمانی باشیم.»
اما مهمترین حرفهای احمدرضا در ارتباط با حضور یک مربی دروازبانان دیگر در تیم استیل آذین می گوید:«هیچ مشکلی وجود ندارد.هردو داریم کار می کنیم و حیطه وظایفمان هم کاملا مشخص است.من هم یکی از مربیان تیم هستم و کارم را انجام می دهم.» او در ارتباط با مربی دیگر دروازبانان می گوید:«به نظر من او هم کارش خوب است و همانطور که گفتم کارهایمان به خوبی پیش می رود.»
او ادامه می دهد:«متاسفانه عده ای می خواهند برای من حاشیه درست کنند اما از همینجا باید به این افراد بگویم که چیزی گیرشان نمی آید.من هیچ مشکلی ندارم .» او درباره آینده استیل آذین و اردوی اسن تیم می گوید:«درباره اردوی استیل آذین باید بگویم که تا امروز و حتی در تیم ملی چنین اردویی را به یاد ندارم.اردوی فوق العاده مجهزی بود و از هر نظر کامل.» عابدزاده ادامه می دهد:«آقای آجرلو و هدایتی تیم بسیار خوبی بسته اند ،مربی خیلی خوبی هم داریم و به نظرم اگر نتیجه نگیریم اتفاق عجیبی رخ داده است.»
او در ادامه می گوید:«در آرامش کامل کارم را انجام می دهیم و امسال بدنبال عنوان مناسب هستیم.»
او در انتها با اشاره به وضعیت اختلافش با پرسپولیس می گوید:«مدتها حرف می زدم و می گفتند چون حرف می زنی پولت را نمی دهند اما حالا مدتها است سکوت کرده ام اما با اینکه کمیته انضباطی پرسپولیس را به پرداخت پولم محکوم کرده آقایان به سازمان نامه داده اند که پول عابدزاده را ندهید
BeHZzAD هم اکنون آنلاین است.  
قدیمی جمعه, ۱ مرداد ۸۹,, ۱۱:۴۱   #8

red girl آواتار ها

تشکر از دیگران: 364
تشکر شده 382 بار در 233 پست
تیم محبوب: *پرسپولیس* - نفت - برزیل - بارسا
بازیکن محبوب: پرسپولیسی ها - نفتی ها - برزیلی ها - بارساییها
مربی محبوب: پپ - مورینیو - قطبی
red girl به Yahoo ارسال پیام

فقط يك كيلو اضافه وزن دارم
خليلي: از مصاحبه‌هاي دايي متوجه شدم كه من را نمي‌خواهد خبرگزاري فارس: مهاجم استيل‌‌آذين گفت: دليل جدايي‌ام از پرسپوليس را نمي‌دانم و فقط از مصاحبه‌هاي دايي متوجه شدم كه من را نمي‌خواهد.

محسن خليلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: شرايط طوري رقم خورد كه من روز آخر تصميم بگيرم و تيم خودم را انتخاب كنم. واقعا براي من جدايي از پرسپوليس سخت بود اما بايد اين موضوع را قبول مي‌كردم.

وي افزود: عناوين خوبي را با پرسپوليس در سه سال كسب كردم. 2 سال قهرماني را به دست آورم و يك سال با بدشانسي مقامي نياورديم. در حال حاضر وارد تيمي شدم كه شخصيت بالايي دارد و مهره‌هاي كليدي و بسيار بزرگي را به خدمت گرفته است. با اين بازيكنان خوب استيل‌آذين حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد كه در ادامه ليگ برتر خواهيد ديد.

بازيكن استيل آذين ادامه داد:‌ در يك ماه گذشته به صورت انفرادي تمرين كردم. مربي بدنسازي داشتم كه تمرينات بدني‌ام را با او انجام دادم و به همين دليل فعلا شرايط صد در صد مسابقه را ندارم ولي وقتي دكتر بهرامي مربي بدنسازي استيل‌آذين از من تست گرفت، عنوان كرد كه فقط يك كيلو اضافه وزن دارم كه سعي مي‌كنم با تمرينات صبح و بعداز ظهر به شرايط ايده‌آل برسم.

خليلي در خصوص ناراحتي هواداران پرسپوليس از وي گفت: نمي‌توانم در اين مورد حرفي بزنم كه چرا از پرسپوليس جدا شدم چون خودم هم نمي‌دانم. فقط از گفته سرمربي محترم پرسپوليس متوجه شدم كه ايشان من را نمي‌خواهد چون هميشه درباره من حرف‌هايي مي‌زد. به همين دليل اعلام مي‌كنم كه تصميم‌گيرنده آقاي دايي بود و او بايد پاسخگوي نتايج پرسپوليس باشد. صد در صد دايي فاكتورهايي داشت كه من را نخواست تا در پرسپوليس باشم.

خليلي اضافه كرد: به نظر ايشان احترام مي‌گذارم و گله‌اي و حرفي ندارم. براي تمام دوستانم در پرسپوليس آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم موفق باشند.

وي در خصوص احتمال كسب عنوان آقاي گلي همراه با استيل‌آذين در فصل جاري گفت: به دليل اينكه يك بار عنوان آقاي گلي را كسب كردم و مزه آن را چشيدم خيلي دوست دارم با انگيزه‌اي كه دارم در فصل جديد باز هم به دنبال اين هدف باشم اما خودخواهي است كه بگويم براي آقاي گلي صد در صد مي‌جنگم. دوست دارم اول استيل‌آذين موفق باشد. خدا را شكر ما هافبك‌ها و مهاجمان خوبي در استيل‌آذين داريم و اميدوارم با كمك غلامي وسياوش اكبرپور بتوانيم بهترين خط حمله ليگ برتر را در فصل جاري رقم بزنيم و به هدف اصلي خود كه كسب عنوان قهرماني است برسيم.

خليلي تصريح كرد: خوشبختانه استيل‌آذين آنقدر هافبك‌هاي بزرگ و ستاره دارد كه خيال مهاجمان راحت باشد. مطمئنا با هنرنمايي‌هاي هافبك‌هاي خوب و بزرگ استيل‌آذين مهاجمان ما مي‌توانند تمام‌كننده‌هاي خوبي باشند.

:53s:

پرسپولیسم!
قناعت کردم به صبر ودر خواب فقط ستاره
به عشق تو شمردم.
خواستندخلاصه ات کنم در چند برگ خاموش !!
اما این رسم دوست داشتن
ما نبوده ونیست.
به همین جرم دوست داشتنی
و اهورایی سوگندِ سرخی یاد کردیم برای دلدادگی تو
فقط با تو وبی هیچکس
دوستت داریم
همین....
و
بنويسيد بر روي مزارم

پرسپوليس را دوست ميدارم

red girl آنلاین نیست.  
قدیمی جمعه, ۱ مرداد ۸۹,, ۲۰:۳۰   #9

سياوش اكبرپور شايد اگر اندكي صبر و تحمل داشت حالا حسرت بازي دوباره براي استقلال در زمين آزادي را نمي‌خورد. او اما به قوانين فوتبال حرفه‌اي آشناست و مي‌خواهد براي استيل‌آذين آن كند كه تا به حال براي استقلال نكرده است و اين يعني رقابت گلزنان استيل‌آذين در فصل دهم كه قطعا به سود اين تيم تمام خواهد شد. تازه‌ترين حرف‌هاي سياوش را مي‌خوانيد كه بوي غم و حسرت در آن موج مي‌زند. او هنوز دلش با استقلال است!

بعد از پشت سر گذاشتن اردوي اتريش شرايط استيل‌آذين چطور است؟

ما بعد از يک بدنسازي سخت که آن را پشت‌سر گذاشتيم حالا بيشتر روي تمرينات تاکتيکي تمرکز کرده‌ايم و تمرينات دو جلسه‌اي تيم هم به پايان رسيده است. کادر فني بيشتر روي مسايل تاکتيکي کار مي‌کند تا براي بازي با فولاد آماده شويم.

هر دو بازي دوستانه در اتريش را باختيد، اين نگران‌كننده نيست؟

ما با قهرمان لهستان و يکي از تيم‌هاي اتريشي بازي کرديم که هر دو قوي بودند. اين را هم فراموش نکنيد که ما در فصل بدنسازي بوديم ولي رقيبان تدارکاتي ما چنين شرايطي نداشتند.

وضعيت خودت چطور است؟

خدا را شکر خيلي خوب است. من به صورت کامل بدنسازي کردم و خيلي آماده‌ام.

حتي از سال قبل که در استقلال بازي مي‌کردي هم آماده‌تري؟

من در هر تيمي که بازي مي‌کنم سعي مي‌کنم به پيراهن آنجا تعصب داشته باشم و فرقي ندارد که کجا بازي کنم. امسال نهايت تلاشم را انجام مي‌دهم تا بهتر از زمان حضورم در استقلال باشم.

در مورد پيوستن محسن خليلي به استيل‌آذين چه صحبتي داري؟ شايد جا براي بازي تو تنگ شود.

محسن خوش آمده و برايش آرزوي موفقيت دارم. همين...

فکر نمي‌کني استيل‌آذين زياد مهاجم دارد؟

نه، زياد مهاجم نداريم. فقط من و غلامي بوديم که حالا محسن هم اضافه شده است. من تا حالا در کنار خليلي بازي نکردم ولي بازي او کيفيت فني بالايي دارد و اميدوارم بعد از اتفاقاتي که در پرسپوليس برايش افتاد در استيل‌آذين موفق باشد.

از اينکه استيل‌آذين مهاجم گرفته ناراحت نيستي؟

اصلا. حتي اگر باشگاه ده مهاجم ديگر هم بگيرد ناراحت نمي‌شوم چون من عاشق رقابت کردن هستم!

وجود اين همه ستاره در استيل‌آذين تيم را وارد حاشيه نمي‌کند؟ مثلا خود تو اگر روي نيمكت بنشيني چه كار مي‌كني؟

خير. تيم ما بازيکنان بزرگي دارد که هرکدامشان مي‌توانند تعيين کننده باشند. من فکر نمي‌کنم حاشيه‌اي براي ما به وجود بيايد. ما تمرين مي‌كنيم و اين سليقه مربي است كه به چه بازيكني ميدان بدهد.

امسال به دنبال آقاي گلي هستي يا آقاي پاس گل؟

من 11 سال است که در سطح اول فوتبال ايران بازي مي‌کنم و تا به حال آقاي گل نشده‌ام. پاس دادن را دوست دارم اما امسال حتما به دنبال آقاي گلي خواهم بود.

با اين همه ستاره استيل‌آذين بايد مدعي اول قهرماني باشد.

بايد بازي‌ها شروع شود و بعد در اين مورد حرف بزنيم. البته ما از لحاظ بازيکن، کادرفني و مديريت خيلي قوي هستيم و يکي از مدعيان قهرماني به شمار مي‌رويم.

رضا عنايتي دوست صميمي‌ات هم كه به سپاهان رفت.

رضا انتخاب خوبي داشت و جايي رفت که مي‌تواند موفق باشد. در ضمن قلعه‌نويي هم خوب از او بازي مي‌گيرد.

تو، عنايتي و حسين کاظمي فصل گذشته خيلي به هم نزديک بوديد ولي حالا عنايتي از شما جدا شده است.

به هرحال اين قسمت است و در فوتبال هميشه چنين اتفاقاتي به وجود مي‌آيد.

جدايي از استقلال چه حسي براي تو دارد؟

من جدايي از استقلال را کاملا حس مي‌کنم و اين حس چندان خوب نيست. شايد حرف و حديث‌هاي زيادي براي من به وجود آمد و هواداران استقلال خيال کردند که به خاطر پول از اين تيم جدا شدم ولي اصلا اين طور نيست. ما از استقلال رفتيم و خوشحالم که اوضاع اين تيم بهتر شد. اين جدايي خيلي بهتر بود ولي اميدوارم که يکبار ديگر در ورزشگاه آزادي براي استقلال بازي کنم.

لابد در بازي مقابل استقلال هم انگيزه زيادي خواهي داشت؟

من امسال انگيزه دارم تا خيلي چيزها را ثابت کنم.

برخي معتقدند استقلال با رفتن تو، جانواريو، خسرو حيدري و حسين کاظمي ضعيف شده. نظر خودت چيست؟

اسم استقلال هيچ وقت نمي‌گذارد که اين تيم ضعيف شود. آنها بازيکنان خوبي گرفته‌اند و البته هرکس در استقلال بازي مي‌کند نبايد به فکر پول باشد.
قدیمی جمعه, ۱ مرداد ۸۹,, ۲۰:۳۱   #10

خلیلی می‌گوید: «به سلیقه دایی احترام می‌گذارم، گرچه دایی می‌توانست زودتر اعلام کند که به من احتیاج ندارد.»

عجیب بود که محسن خلیلی از پرسپولیس کنار گذاشته شد؛ عجیب به این دلیل که او رفاقتی نزدیک با علی دایی داشت. اما محسن خلیلی رفاقت را جدا از فوتبال می‌داند و اصلا از دایی انتظار نداشته به خاطر رفاقتی که با هم دارند، او را حفظ می‌کرد.

خلیلی که جزو معدود فوتبالیست‌هایی است با دایی شوخی می‌کند می‌گوید: «هر کسی من را می‌بیند، در نگاه اول فکر می‌کند آدم خشکی هستم. در حالی که با همه راحت هستم و با دوستانم شوخی می‌کنم. اما حرمت‌ها را زیر پا نمی‌گذارم.»

او ادامه می‌دهد: «هر کسی یک سلیقه‌ای دارد. رابطه من و دایی هم خارج از زمین فوتبال خیلی خوب است اما این دلیل نمی‌شود که من را در پرسپولیس نگه دارد. ما هنوز هم خارج از فوتبال، رابطه خوبی داریم.»

دایی گفته بود هر کسی که از پرسپولیس برود می‌تواند علیه او مصاحبه کند اما خلیلی دوست ندارد جملات تندی علیه علی دایی به کار ببرد: «من خصومتی با دایی ندارم که علیه او صحبت کنم. آن‌ها من را نخواستند و من هم از پرسپولیس رفتم. البته می‌توانستند زودتر به بگویند که من را نمی‌خواهند و این همه معطل نمی‌کردند. دایی به این نتیجه رسیده که من به درد پرسپولیس نمی‌خورم. شاید اگر من هم مدیرعامل پرسپولیس بودم به این نتیجه می‌رسیدم که دایی به درد مربی‌گری تیم نمی‌خورد. با این حال من هنوزرابطه خوبی با دایی دارم.»

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال