شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
|
|
#81 |
|
تشکر از دیگران: 9,213
تشکر شده 13,280 بار در 3,947 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان. رئال منچستر
بازیکن محبوب: محرم.هادی.احسان.رونالدو.کاسیاس
مربی محبوب: الکس فرگوسن.دل بوسکه
|
گزارش اختصاصي گل تاييد شد: نام دايي در ليست سپاهان
سايت گل- رئيس هياتمديره باشگاه سپاهان اعلام كرد علي دايي از گزينههاي مربيگري در تيم سپاهان است و احتمل پيوستن او به اين باشگاه وجود دارد. سايت گل ديشب در يك گزارش ويژه و اختصاصي اين خبر را اعلام كرده بود و حالا با تاييد حسيني بايد منتظر اتفاقات بعدي طي روزهاي آينده بود. با پيوستن قلعهنويي به تراكتورسازي و قطعي شدن جدايي او از سپاهان حالا انتخاب مربي در باشگاه قهرمان ليگ برتر وارد فاز جديدي شده و نام دايي در ميان گزينههاي اين باشگاه اين ماجرا را جذابعتر از قبل خواهد كرد. |
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از golden_boy عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#82 |
|
تشکر از دیگران: 9,213
تشکر شده 13,280 بار در 3,947 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان. رئال منچستر
بازیکن محبوب: محرم.هادی.احسان.رونالدو.کاسیاس
مربی محبوب: الکس فرگوسن.دل بوسکه
|
اختصاصی سایت گل: در صورت عدم توافق با قلعهنوعی، بوناچیچ سرمربی سپاهان میشود
سپاهانی ها فقط به بوناچیچ فکر کنند، چراکه در آسیا بازی بسیار حساسی با السد قطر دارند و میخواهند دوباره شانس خود را برای رفتن به فینال بیشتر کنند. سایت گل- مسوولان باشگاه سپاهان همچنان در حال مذاکره با امیر قلعهنوعی هستند تا او را برای بازگشت به اصفهان راضی کنند. در 48 ساعت اخیر خبرهای متفاوتی در مورد بازگشت یا عدم بازگشت امیر به سپاهان مطرح شده است ولی یک منبع آگاه در باشگاه سپاهان به سایت گل خبر داد که اگر قلعهنوعی با این تیم به توافق نرسد، مسوولان سپاهان خیلی زود لوکا بوناچیچ را به عنوان سرمربی انتخاب خواهند کرد. بوناچیچ مربیای است که مسوولان سپاهان خاطرات شیرینی با او دارند و این مربی توانست سپاهان را به فینال لیگ قهرمانان آسیا ببرد. اتفاقا همین موضوع باعث شده که سپاهانی ها فقط به بوناچیچ فکر کنند، چراکه در آسیا بازی بسیار حساسی با السد قطر دارند و میخواهند دوباره شانس خود را برای رفتن به فینال بیشتر کنند. روز گذشته شایعه حضور علی دایی در سپاهان هم شنیده شد ولی آخرین اخبار از داخل این باشگاه حاکی از آن است که اگر بازگشت قلعهنوعی منتفی شود، بوناچیچ به عنوان سرمربی انتخاب خواهد شد. |
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از golden_boy عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#83 |
|
تشکر از دیگران: 593
تشکر شده 1,611 بار در 415 پست
|
يك فصل ديگر با سپاهان قرارداد دارم
جمشيديان: ميتوانم ادامه تحصيل ندهم و به تيم نظامي بروم خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال سپاهان گفت: ميتوانم ادامه تحصيل ندهم و براي فصل بعد به يك تيم نظامي بروم. احمد جمشيديان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه براي فصل آينده تصميم دارد در سپاهان بماند يا خير اظهار داشت: ماندم يا نماندنم در سپاهان به دليل اينكه هنوز خدمت سربازي نرفته ام دست خودم است. اگر بخواهم براي فوق ليسانس ادامه دهم مي توانم يك فصل ديگر در سپاهان بمانم، اما اگر ادامه تحصيل ندهم مي توانم به يك تيم نظامي بروم. وي در مورد اينكه گفته مي شود از تراكتورسازي پيشنهاد دارد گفت: اول بايد تكليف خودم را با سپاهان روشن كنم. هنوز با باشگاه سپاهان صحبت نكرده ام و نمي دانم كه آنها چه سياستي براي فصل بعدي دارند. بايد ببينم چه مهره هايي جذب مي شود و چه كساني حفظ مي شوند. جمشيديان در خصوص اينكه رعايت سقف قرارداد يكي از مواردي است كه باعث شده خيلي از بازيكنان اين تيم نخواهند در سپاهان بمانند، گفت: مي تواند اين قضيه در تصميم بازيكنان تاثير بزرگي بگذارد. به هر صورت كاش سازمان ليگ به جاي سقف قرارداد كه باعث مي شود همه بازيكنان در هر سطحي پول يكساني بگيرند، سقف منبع درآمد مشخص مي كرد. اين بازيكن در ادامه گفت و گو با خبرنگار فارس با اشاره به اينكه كاش قانوني در فدراسيون بود تا با باشگاه هايي كه با طلبكاران خود تسويه نمي كنند، برخورد كند، گفت: من خودم سه سال است كه از راه آهن پول مي خواهم و حتي دو بار هم از اين باشگاه شكايت كردم اما وقتي ديدم هيچ كسي حاضر به رسيدگي نيست بي خيال شده ام. من سالي كه مي خواستم از هيات فوتبال تهران تسويه حساب بگيرم به دليل اينكه باشگاه راه آهن هنوز پولم را نداده بدون اين برگه در هيات فوتبال اصفهان قراردادم را با سپاهان ثبت كردم. انتهاي پيام/
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#84 |
|
|
رئيس هيئت مديره سپاهان: عصر امروز در تهران مذاكره ميكنيم/ آرزويم اين است كه قلعهنويي بماند
سازمان ليگ براي سپاهان و ذوب آهن تمهيداتي را در نظر گرفته تا دست ما براي هزينه كردن كمي بازتر باشد 2011/6/14 12 00Share Share 1 سايت گل ـ عصر امروز (سهشنبه) جلسه مهمي بين امير قلعهنويي و مسئولان باشگاه سپاهان برگزار خواهد شد و به نظر ميرسد ماندن يا جدايي امير از تيم اصفهاني به صورت كامل مشخص شود. غلامحسين حسيني رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين موضوع ميگويد:« من در تهران هستم و قرار است عصر امروز با قلعهنويي مذاكره كنيم تا همه چيز به طور كامل مشخص شود.ما اميدوار هستيم كه مذاكرات نتيجه بدهد و او در سپاهان بماند. » حسيني تأكيد ميكند:« سازمان ليگ براي سپاهان و ذوب آهن تمهيداتي را در نظر گرفته تا دست ما براي هزينه كردن كمي بازتر باشد و بتوانيم بزرگان سپاهان ازجمله قلعهنويي را حفظ كنيم. آرزوي من اين است كه او در سپاهان بماند و همكارياش با ما ادامه داشته باشد.»
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#85 |
|
|
يادداشت وارده: گزينههاي سپاهان، از دايي تا گونش
گمانهزنی در مورد گزینه خارجی سپاهان بیشتر لوکا بوناچیچ سرمربی چند فصل پیش زردپوشان اصفهانی است که موافقان و مخالفان زیادی دارد و نوعی بازگشت به عقب به نظر ميرسد خشایار بیدمشکی 2011/6/14 17 00Share Share سايت گل- پس از گذشت چند روز از ایجاد اختلاف بین باشگاه سپاهان و امیر قلعهنويی در مورد تمدید قرارداد به نظر میرسد بالاخره امروز تکلیف نهائی این مسئله در پایتخت روشن شده و طرفین تکلیف خود را براي فصل آینده بدانند. در اینکه هر دو طرف به واسطه شرایط خوب طرف مقابل قصد ادامه همکاری را دارند هیچ شکی نیست زیرا هم امیر دو سال آرام و موفق را در اصفهان طی کرده و توانسته وجه بینالمللی خود را بهبود بخشد و هم سپاهان توانسته رکورد دو قهرمانی پست سر هم را بدست آورده و به جمع 8تیم برتر آسیا راه پیدا کند. پس طبیعتا جدايی باعث وقفه در ادامه موفقیتشان خواهد شد اما تنها مورد اختلاف، مسئله سقف قرارداد است که اصلا با طبع خوش امیر سازگار نیست و باعث شده تقریبا قید موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا را زده و به مسئله مالی بیشتر تاکید کند. مسئلهای که سپاهان نمیخواهد آن را زیر پا بگذارد. اما در این میان گزینههايی هم جهت جایگزینی امیر مطرح شده که بعضی از آنها تايید شده و بعضی هم خیر که در مورد هرکدام جای بحث فراوان وجود دارد. در آخرین مصاحبههای آقای حسینی رئیس هیئتمدیره سپاهان اعلام شده که امیر همچنان گزینه اول است ولی در صورت عدم توافق با وی منصور ابراهیمزاده و علی دايی از گزینههای اصلی هستند که یک مربی خارجی هم در این جمع قرار دارد و از طرف دیگر هم قلعهنويی مذاکرات جدی را با مسئولان تراکتورسازی و صدالبته شهرداری تبریز انجام داده است. در مورد گزینههای سپاهان به نظر میرسد منصور ابراهیمزاده با توجه با رابطه خوبش با مسئولان ذوبآهن و حمایتهای بیدریغ مديریت و قائم مقام آن باشگاه همچنان فعالیتش در این باشگاه را ادامه دهد ضمن اینکه علی دايی هم چند روزی را برای روشن شدن تکلیفش فرصت خواسته هرچند که با ابقاء حبیب کاشانی به نظر میرسد علی دايی را باید از جدیترین گزینههای سپاهان در صورت عدم بازگشت قلعهنويی دانست. با توجه به اخلاقیات ساکت و دايی میتوان آینده کاری روشنی را برای هر دو طرف در نظر گرفت. اما گمانهزنی در مورد گزینه خارجی سپاهان بیشتر لوکا بوناچیچ سرمربی چند فصل پیش زردپوشان اصفهانی است که موافقان و مخالفان زیادی دارد ولی به نظر این انتخاب باشگاه نوعی بازگشت به عقب و دهن کجی به هوادارانشان خواهد بود چرا که لوکا در شرایطی سپاهان را ترک کرد که اصلا مورد پسند سپاهانیهای دوآتشه قرار نگرفت و این حرکت لوکا که میتوان جدائیاش را فقط به پیشنهاد مالی سنگین تیم اماراتی نسبت داد در ذهن آنها نوعی خیانت به باشگاه را تداعی کرده. هرچند که شیرینترین خاطرات سپاهان و حضور در فینال آسیا و جام باشگاههای جهان با این مربی بود پس به همین دلیل سپاهانیها همچنان در مورد لوکا در شک و تردید به سر میبرند گو اینکه زمزمههایی در مورد کاندید شدن سنول گونش مربی محبوب و پرآوازه مدیران سپاهان که چندین بار باب مذاکره با وی را باز کردهاند و او نیز مشتاق حضور در ایران است شنیده میشود. مربی که حتی چند سال پیش در نقش جهان هم آفتابی شد و از باشگاه سپاهان و امکانات آن دیدن کرد. البته در مورد گزینههای خارجی سپاهان گمانهزنیها زیاد است چرا که حسینی از مربی خارجی اسمی نبرده و حتی عنوان نمود که هر لحظه ممکن است آقای ساکت گزینه جدیدی را رو کند. به هر حال بهترین حالت برای تیم سپاهان مشخص شدن تکلیف کادر فنی در اسرع وقت است چرا که در غیر این صورت نمیتوان امید زیادی به موفقیت این تیم در مسابقات آسیایی داشت.
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#86 |
|
تشکر از دیگران: 1,798
تشکر شده 5,132 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N
|
قلعه نوعی در گفتگوی اختصاصی با گل:من وتراکتور؟شاید آره شاید نه!
گفته می شود قلعه نوعی درخواستی میلیاردی از تبریزی ها داشته اما امیر به این ادعا می خندد ومی گوید«شما نصف این را هم اگر شنیدید باور نکنید.من روی بحث مالی مشکلی ندارم اما باید تیمی بسته شود که آبروداری کن سایت گل-امیر قلعه نوعی این روزها با سپروزره وکلاهخود، خود را از رسانه ها واخبار دور نگه می دارد. در تماسی که خبرنگار سایت گل با او داشت این مربی در خصوص قطعیت حضورش در تراکتورسازی گفت:«مذاکره با تراکتور را کتمان نمی کنم اما اینکه حضورم قطعی شده باشد صحیح نیست.من شرایطی داشتم ومدیران تراکتور هم شرایطی دارند.اگر این دو بسته پیشنهادی(!) با هم همخوانی داشته باشند ممکن است به تبریز بروم واگر هم نشد که برای تراکتور آرزوی موفقیت می کنم» گفته می شود قلعه نوعی درخواستی میلیاردی از تبریزی ها داشته اما امیر به این ادعا می خندد ومی گوید«شما نصف این را هم اگر شنیدید باور نکنید.من روی بحث مالی مشکلی ندارم اما باید تیمی بسته شود که آبروداری کند.» او در پایان با لحن آمیخته به خنده ما را به صبر دعوت کرد وگفت:«عجله کار شیطان است.صبر کنید هرچه خیر باشد پیش می آید.این همه سوژه در این فوتبال هست شما نچسبید به من وتراکتوریا ناهار من وفتح الله زاده.کارهای مهمتری هم وجود دارد.» |
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#87 |
|
|
آقایان شب خوابیدند، صبح گفتند سقف قرارداد
احمد جمشیدیان: وضعیت سپاهان نگران کننده است پارسال این موقع تمریناتمام را هم شروع کرده بودیم خبرگزاری ایمنا: احمد جمشیدیان گفت: پس از پایان فصل تاکنون هیچ کس از باشگاه سپاهان با ما تماس نگرفته است و این در حالی است که فصل گذشته در چنین زمانی ما تمریناتمان را هم شروع کرده بودیم. سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۴ جمشیدیان در گفتگو با ایمنا اظهار داشت: در شرایطی که فصل آینده کار سختی در ۴ جبهه مسابقات داریم هنوز بلاتکلیفی حرف اول و آخر را در باشگاه سپاهان می زند. متاسفانه نه هنوز بازیکنی گرفته ایم، نه کسی قراردادش را تمدید کرده، نه سرمربی مشخص شده است و این بلاتکلیفی برای سپاهانی که عادت به برنامه ریزی و نظم داشته است مناسب نیست. جمشیدیان ادامه داد: شاید علتش این است که تیم را قهرمان کردیم. اگر مثل سالهای گذشته سوم، چهارم می شدیم و نمی توانستیم به خواسته باشگاه عمل کنیم حالا آقایان در تب و تاب بستن یک تیم خوب و برطرف ساختن مشکلات برای فصل بودند. ای کاش قهرمان نمی شدیم. جمشیدیان همچنین اظهار داشت: سالهای قبل آقای ساکت می دانست اصول حرفه ای چیست و همه کارها روی نظم و ترتیب خاصی که از قبل تدارک دیده شده بود پیش می رفت. نمی دانم در دو سه ماه اخیر چه اتفاقی بر سر باشگاه آمده که اصلاً انگار نه انگار این باشگاه در رعایت اصول حرفه ای پیشگام بوده است. جمشیدیان در ارتباط قانون سقف قرارداد هم گفت: راجع به این قانون که اصلاً نباید حرف زد. آقایان شب خوابیده اند و صبح گفته اند سقف قرارداد. کجای دنیا بازیکنی که ۸۰ بازی ملی دارد با بازیکنی که تازه فوتبالش را شروع می کند یک میزان پول می گیرد. چرا باید قرارداد بازیکنان سپاهان که باید در جمع ۸ تیم برتر آسیا بجنگند با بازیکنان تیمی که از لیگ یک آماده برابر باشد. این اتفاقاً عین ناعدالتی است. تازه این قانون از لحاظ مالی به ضرر باشگاهها هم هست. قبلاً باشگاه می گفت آقای بازیکن ما تو را ۵۰۰ میلیون و به بازیکن ضعیفتر هم می گفت تو را ۲۰۰ میلیون می خواهیم ولی حالا همه بازیکنان ۳۵۰ میلیون را کف قرارداد می دانند و این مبلغ را از باشگاهها طلب می کنند. شما حساب کنید هر باشگاه ۲۵ تا بازیکن می خواهد، اگر بخواهد به هر بازیکن ۳۵۰ میلیون بدهد، این خودش می شود حدود ۹ میلیارد! بازیکن شماره ۲۰ سپاهان در پایان گفت: وضعیت سپاهان نگران کننده است. امیدوارم این باشگاه که به این سطح رسیده بتواند شرایط خودش را حفظ کند و اسیر برخی اتفاقات نشود. ما کار سختی در پیش داریم و امیدوار وضعیت تیم هر چه زودتر مشخص شود. /۸
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#88 |
|
|
زمزمه های جدی در راهروهای باشگاه سپاهان
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس پس از عدم توافق با این تیم و علنی شدن اختلافش با سرپرست موقت این باشگاه به احتمال فراوان فردا با باشگاه سپاهان قرارداد خواهد بست. فردا روز سرنوشت سازی برای باشگاه سپاهان خواهد بود، مدیران این باشگاه لیگ برتری که با تصمیم چند روز اخیر خود حسابی خبرساز شدند حالا برای این که آرامش را دوباره در باشگاه سپاهان حاکم کنند سخت به تکاپو افتادند تا فرصتهای از دست رفته را به نوعی قابل قبول جبران کنند. در شرایطی که خبر مذاکره محمدرضا ساکت با سرمربی فصل گذشته پرسپولیس در رسانههای خبری بازتاب ویژهای داشت، شامگاه دوشنبه رئیس هیات مدیره باشگاه سپاهان طی تماس تلفنی با مدیرعامل باشگاه از وی خواست برای آخرین بار او با امیر قلعه نویی مذاکره کند تا شاید زمینه بازگشت وی به سپاهان فراهم شود. این که چرا مدیریت باشگاه سپاهان ناگهان تصمیم به مذاکره مجدد با امیر قلعه نویی گرفت برای هواداران سپاهان کمی عجیب و دور از تصور بود، اما نزدیکان باشگاه سپاهان دلیل این تصمیم غیرمنتظره مدیران سپاهان را ترس از ناکامی بزرگ در لیگ یازدهم میدانند؛ منابع نزدیک به باشگاه سپاهان مدعی هستند پس از این که حسینی متوجه شد منصور ابراهیم زاده قصد ماندن در ذوب آهن را دارد و او نمیتواند وی را جایگزین امیر قلعه نویی کند تصمیم گرفت برای این که سپاهان با مشکل خروج ستارههایش رو به رو نشود بار دیگر با امیر قلعه نویی از کانال ساکت وارد مذاکره شود تا شاید زمینه بازگشت وی به اصفهان فراهم شود. شانس همکاری مجدد امیر قلعه نویی و سپاهان بستگی به نوع رفتار مدیریت باشگاه دارد چون شنیده میشود امیر قلعه نویی همچنان بر سر خواستههای قبلی خود پافشاری میکند و اعلام کرده شرط حضور وی در سپاهان حفظ بازیکنان این تیم برای فصل یازدهم استو از آنجا که بازیکنان مورد نظر امیر خواستههای مالی سنگین دارند باشگاه سپاهان باید درخواست مالی این بازیکنان را برآورده کند تا او در تصمیم خود مبنی بر ججدایی از سپاهان تجدیدنظر و برای سومین سال پیاپی هدایت سپاهان را قبول کند. نزدیکان باشگاه وقوع چنین اتفاقی را غیر عملی میدانند از این رو معتقدند آخرین تلاش محمدرضا ساکت برای متقاعد کردن امیر قلعه نویی برای حضور در سپاهان برای چندمین بار به بن بست خواهد رسید و امیر به طور رسمی به سپاهان پاسخ منفی میدهند. با وجود چنین اتفاقاتی بسیاری از نزدیکان باشگاه سپاهان احتمال حضور مجدد امیر قلعه نویی در سپاهان را نزدیک به صفر میدانند و معتقدند با پاسخ منفی امیر قلعه نویی مدیران باشگاه سپاهان مجور میشوند برای انتخاب جایگزین وی به سراغ علی دایی بروند تا با او به صورت جدی مذاکره کنند. منابع آگاه خبری از داخل باشگاه سپاهان وقوع چنین اتفاقی را نزدیک به واقعیت میدانند به همین دلیل با قوت از شکلگیری چنین پروژهای خبر میدهند و مدعیاند حضور دایی در راس کادر فنی سپاهان بسیار جدی است از این رو محمدرضا ساکت قصد دارد پس از این که نتایج مذاکرات قلعه نویی با او مشخص شود، خیلی سریع با علی دایی در تهران ملاقات کند تا شرایط حضور وی در سپاهان را به صورت جدی دنبال کند. در همین خصوص یک مقام آگاه در باشگاه سپاهان در گفت و گو با خبرنگار ما ضمن تائید این اتفاق با اشاره به جلسه چند شب پیش ساکت و علی دایی در این باره میگوید:« محمدرضا ساکت به جمع بندی نهایی رسیده که امیر قلعه نویی به اصفهان بازنمیگردد اما برای این که با انتقاد هواداران سرسخت سپاهانی رو به رو نشود،تصمیم دارد برای آخرین بار با قلعه نویی مذاکره کند تا پس از آن با قدرت مذاکره با دایی را دنبال کند، از این رو زیاد نباید به مذاکره ساکت و قلعه نویی امیداور بود.» با طرح این مسائل از سوی یک مقام مطلع به نظر میرسد به زودی باید منتظر اعلام نام علی دایی به عنوان سرمربی جدید سپاهان از سوی ساکت باشیم چون او دوست ندارد بیش از این زمان حساس و تعیین کننده فصل و نقل و انتقالات را از دست بدهد و فرصت سوزی کند، گفته میشود علی دایی پس از مذاکره مستقیم با ساکت قرارداد جدید خود با این تیم که گفته میشود با رقمی بالغ بر ۷۵۰ میلیون تنظیم شده است را امضا خواهد کرد تا به طور رسمی هدایت سپاهان اصفهان را برعهده گیرد. گفته میشود سپاهانیها برای آن که با مشکل مواجه نشوند لیست بازیکنان موردنیاز دایی برای فصل اتی را از وی گرفتهاند تا مذاکرات مقدماتی با این بازیکنان را آغاز کنند و پس از قطعی شدن قرارداد دایی و سپاهان رسما آنها را به خدمت بگیرند، با این تفاسیر به نظر میرسد اگر اتفاق خاصی رخ ندهد در روزهای آینده شاهد امضای قرارداد رسمی دایی و سپاهان باشیم چون این روزها در حاشیه زاینده رود و محافل ورزشی همه از حضور دایی در کادر فنی سپاهان سخن میگویند.
| 5 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#89 |
|
|
قلعه نويي با ساكت مذاكره كرد
معاون باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت: مذاکرات امير قلعه نويي سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال اين باشگاه و محمدرضا ساکت مديرعامل باشگاه، عصر سه شنبه انجام شد اما از متن و نتيجه اين مذاکره بي اطلاع هستم. مسعود تابش روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: براي مشخص شدن متن مذاکرات و نتيجه نهايي، بايد دو سه روز ديگر صبر کرد و باشگاه سپاهان تا چند روز آينده وضعيت سرمربي تيم فوتبال خود را مشخص مي کند. وي درباره توافق نهايي امير قلعه نويي با تيم تراکتورسازي تبريز نيز گفت: از انتشار اين خبر تعجب کردم زيرا قلعه نويي درحال مذاکره با سپاهان بود و حتي امروز نيز براي ادامه همکاري، با ساکت مديرعامل باشگاه پاي ميز مذاکره نشست. معاون باشگاه سپاهان افزود: در فصل نقل و انتقالات خبرهاي متقاوتي منتشر مي شود، همانگونه که برخي از رسانه ها در طي روزهاي گذشته از حضور ''ادينهو'' در باشگاه سپاهان خبر دادند که اين خبر از اساس صحت نداشت. وي درباره حضور مجدد ''عماد رضا'' در تيم سپاهان نيز گفت: بازگشت اين بازيکن به تيم فوتبال سپاهان هنوز قطعي نيست زيرا وي با باشگاه الزمالک مصر قرارداد دارد و بايد وضعيت قراردادش مشخص شود. تابش اظهار داشت: براي جذب بازيکن، منتظر مشخص شدن وضعيت سرمربي تيم هستيم و پس از مشخص شدن سرمربي تيم، بازيکنان مورد نظر را جذب خواهيم کرد. به گفته يکي از نزديکان قلعه نويي، در مذاکرات امروز او با مديرعامل باشگاه سپاهان نتيجه قطعي حاصل نشده است. |
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Mr.Mohsen عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#90 |
|
|
حسینی؛
اولویت اولم سپاهان است بازیکن ملی پوش تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: با هیچ باشگاهی وارد مذاکره نشده ام و منتظر تصمیمات باشگاه هستم. سیدجلال حسینی، مدافع ملی پوش تیم فوتبال سپاهان اصفهان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: سپاهان تیم کاملی است و از هر نظر که مورد بررسی قرار گیرد می توان آن را یک تیم حرفه ای دانست. وی ادامه داد: قراردادم با باشگاه سپاهان به پایان رسیده است و باید برای آینده کاریم در فصل بعد تصمیم گیری کنم. حسینی خاطر نشان کرد: با هیچ مجموعه ای در خصوص انتقال مذاکره نکرده ام چرا که منتظر تصمیم گیری مسئولان باشگاه سپاهان هستم./ح
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|