شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > بایگانی > بایگانی انجمن > آرشیو موضوعات بخش سپاهان > آرشیو اخبار سپاهان

قدیمی دوشنبه, ۱۶ خرداد ۹۰,, ۱۲:۱۶   #21

آینده سازان آواتار ها

تشکر از دیگران: 10,281
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده

اختصاصی شبکه ایران
ابراهیم زاده در یک قدمی سپاهان

پس از جدایی امیرقلعه نویی از سپاهان، گرچه مسوولان باشگاه اصفهانی تاکید داشتند که چند روزی را منتظر خواهند ماند اما آنها صبح امروز مذاکره با گزینه مورد نظر خود را آغاز کردند.

به گزارش شبکه ایران، منصور ابراهیم زاده اصلی ترین گزینه سپاهانی ها برای جایگزینی امیر قلعه نویی است. مسوولان سپاهان از یکسو و خود ابراهیم زاده از سوی دیگر تمایل زیادی برای شکل گیری این همکاری دارند.

از اصفهان خبر می رسد صبح امروز مذاکرات اولیه با ابراهیم زاده صورت گرفت و اگر اتفاق خاصی نیفتد، سرمربی ذوب آهن هدایت تیم رقیب و همشهری را بر عهده خواهد گرفت.

مسوولان باشگاه سپاهان، ابراهیم زاده را فردی از مکتب این باشگاه می دانند و امیدوارند بتوانند با یک مربی بومی موفقیت های خود در لیگ و آسیا را تکرار کنند.

Warning به خدا سوگند اگر انسان می دانست سخن باطل روان او را به چه صورتی تبدیل می کند زبان به دندان گرفتن را بر سخن گفتن ترجیح می داد

محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟
*
اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم.
سپاهانی غیرتتو نشون بده.

Alert حمایت از ثبت جهانی پسوندهای .pars و .persiangulf.لطفاً اطلاع رسانی کنید.

آینده سازان آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
7 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۱۶ خرداد ۹۰,, ۱۳:۱۲   #22

(]()()/\\/(] آواتار ها

تشکر از دیگران: 5,835
تشکر شده 11,548 بار در 2,423 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ

حاج صفی:جدایی از سپاهان سخت است

بدون شک احسان حاج صفی یکی از بهترین چپ پاهای حال حاضر فوتبال ایران است. حاج صفی که یکی از ارکان اصلی تیم ملی در چند سال اخیر بوده، توسط کرش هم به تیم ملی دعوت شد.شبکه ایران- درنا آقاباشی: احسان حاج صفی بالاخره باید از سپاهان جدا شود و به دلیل اینکه مشمول خدمت سربازی است، فوتبال خود را در تیمی دیگر ادامعه دهد. این روزها صحبت از حضور این بازیکن ملی پوش در تیم تراکتورسازی است. او در گفتگو با خبرنگار شبکه ایران به سوالات پاسخ داه است.

گویا جدایی ات از سپاهان قطعی شده؟

بله، با توجه به اینکه مشمول خدمت سربازی شدم باید برای ادامه فوتبالم، راهی یک تیم نظامی شوم.

مسئولین تراکتورسازی گفته اند که با تو برای فصل آینده تمام کردند؟

فعلا که هیچ چیزمشخص نیست وتا زمانی که چیزی رسمی نشود نمی توانم بگویم با تیمی تمام کردم.

یعنی شما این خبر را تکذیب می کنی؟

مذاکراتم را تکذیب نمی کنم اما هنوز چیزی رسمی و قطعی نشده است.

شایعه مذاکره با فجرسپاسی شیراز را چطور؟

همانطور که گفتم چیزی مشخص نیست و من نمی خواهم تا زمان رسمی شدن مذاکراتم صحبتی کنم اما آنچه مشهود است اینکه باید برای سپری کردن خدمت سربازی راهی یک تیم نظامی شوم.

پس با این تفاسیر باید بعد از سالها دور سپاهان را خط بکشی؟

سپاهان عشق من است.خاطرات تلخ و شیرینی دراین تیم دارم،اگر روزی خدمت سربازی ام تمام شود بازهم به این تیم برمی گردم با اینکه دوست داشتم دوباره دراین تیم بمانم اما نمی توانم و باید ازسپاهان جدا شوم .باور کنید جدایی ازتیم محبوبم بسیار سخت است.

در تیم ملی بزرگسالان هم که حضور داری.

بله، با خواست آقای کرش به تیم ملی هم دعوت شدم و امروز بازی خوبی مقابل امیدها برگزار کردیم. امیدوارم حضورم درتیم ملی دائمی باشد وخط نخورم.

از اینکه فصل آینده با سپاهان در آسیا حضور نداری ناراحت نیستی؟

آرزوی هر بازیکنی حضور درچنین تورنمنت هایی است. من هم ازاین قاعده مستثنی نیستم.امیدوارم بچه ها بتوانند در آسیا موفق شوند.

...و نظر شما درباره جدایی قلعه نویی ازسپاهان؟

امیدوارم آقای قلعه نویی هرجا که هستند موفق باشند. حضور قلعه نویی بسیار به نفع سپاهان بود و مطمئنم هر جا برود موفق می شود.

خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو
(]()()/\\/(] هم اکنون آنلاین است.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
12 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۱۶ خرداد ۹۰,, ۱۳:۲۶   #23

Sepahan-2011 آواتار ها

تشکر از دیگران: 1,049
تشکر شده 199 بار در 46 پست
تیم محبوب: Sepahan-Barcelona
Sepahan-2011 به Yahoo ارسال پیام

شروع مذاکرات سپاهان با عماد رضا

سایت گل – جدایی ابراهیم توره از سپاهان، یک شوک بزرگ برای مسوولان این باشگاه بود. توره که عملکرد فوق‌العاده‌ای در تیم اصفهانی داشت، سرانجام تصمیم گرفت از سپاهان جدا شده و به لیگ امارات برود. حالا سپاهانی‌ها به دنبال جایگزین این مهاجم سنگالی هستند و آخرین اخبار حاکی از آن است که مسوولان سپاهان قصد بازگرداندن عمادرضا را به تیمشان دارند.
یک منبع آگاه در باشگاه سپاهان به خبرنگار سایت گل خبر داد که این باشاه مذاکراتش را با عماد رضا آغاز کرده تا دوباره این بازیکن را به اصفهان بیاورد. عمادرضا سال گذشته به شاهین بوشهر پیوست ولی در این تیم عملکرد خوبی نداشت.
Sepahan-2011 آنلاین نیست.  
12 کاربر برای این پست سودمند از Sepahan-2011 عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۱۶ خرداد ۹۰,, ۱۴:۲۶   #24

بهترین ارسال کننده اخبار فوتبال خارجی در سال 90

تشکر از دیگران: 2,099
تشکر شده 9,882 بار در 3,375 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن

عقیلی:شرایط سپاهان خوب نباشد نمیمانم
قراردادش با سپاهان به اتمام رسیده است،اما هنوز تصمیمی برای آینده اش نگرفته است.

«نمی شود درباره مسائل فنی بازی با تیم امید حرف زد اما فکر می کنم که این،یک دیدار تدارکاتی خوب برای امید ها بود.»این را هادی عقیلی مدافع ملی پوش سپاهان می گوید و با اشاره به وضعیت خودش در این تیم ادامه می دهد:«من قراردادم با سپاهان تمام شده است اما الان قطعا نمی توانم در مورد ماندم یا نماندن حرف بزنم.باید با سپاهانی ها صحبت کنم و شرایط را بررسی کنم اما اگر شرایط فراهم نباشد در این تیم نمی مانم.»
BeHZzAD آنلاین نیست.  
13 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۱۶ خرداد ۹۰,, ۱۷:۱۰   #25

Maryam.m آواتار ها

تشکر از دیگران: 3,365
تشکر شده 2,731 بار در 642 پست
تیم محبوب: sepahan_barca_Germany

ساكت برود، سپاهان از هم پاشيده مي‌شود
حاج‌صفي: براي جدايي از سپاهان سه روز ديگر صبر مي‌كنم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال سپاهان گفت: براي جدايي از سپاهان قرار شد سه روز ديگر صبر كنم.

احسان حاج صفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه تصميم خود را براي ترك سپاهان جهت گذراندن دوران خدمت سربازي گرفته يا خير اظهار داشت: امروز با ساكت جلسه اي داشتم و قرار شد تا دو سه روز ديگر براي گرفتن تصميم نهايي صبر كنم. ايشان معتقد است كه تيم مي تواند به فينال ليگ قهرمانان آسيا راه پيدا كند.

وي افزود: ساكت مي گفت مي توانيم از طريق دانشگاه بحث خدمت سربازي را درست كنيم. من هم گفتم وضعيت خدمتم هر چه زودتر مشخص شود برايم بهتر است. با اين حال به احترام ساكت قرار شد تا چند روز صبر كنم و سپس تصميم نهايي را بگيرم.

حاج صفي در مورد حاشيه هاي اخير باشگاه سپاهان و عدم توافق قلعه نويي با اين باشگاه گفت: من فقط اين را مي گويم كه اگر ساكت در باشگاه سپاهان نباشد اين تيم از هم پاشيده مي شود. فقط ساكت است كه مي تواند باشگاه را اداره كند. سپاهان حيف است و اميدوارم كه تيم به همين شكل حفظ شود. اگر ساكت و قلعه نويي بمانند اكثر بازيكنان مي مانند. اگر قرار بر رفتن آنها باشد اميدوارم تيم در آسيا دچار ضعف نشود.

وي كه اكنون در مرخصي بسر مي برد، در ارتباط با شرايط تيم اميد عنوان كرد: با توجه به فشردگي مسابقاتي كه امسال پشت سر گذاشتم كادرفني تيم اميد به من تا روز چهارشنبه استراحت داد. اميدوارم مشكلات خروجي بازيكنان را براي بازي با عراق حل كنند. نبودن بازيكنان دست مربي را مي بندد.
Maryam.m آنلاین نیست.  
9 کاربر برای این پست سودمند از Maryam.m عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۱۶ خرداد ۹۰,, ۱۷:۲۲   #26

sanaz sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 593
تشکر شده 1,611 بار در 415 پست

قابل توجه حسینی سقف قرارداد فقط برای سپاهان باید باشه؟؟؟؟
قرارداد 2 بازيكن تراكتورسازي تمديد شد
كمالوند: جاسم كرار براي تمديد قرارداد يك ميليون دلار خواسته بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: جاسم كرار براي تمديد قرارداد از باشگاه يك ميليون دلار خواسته بود.

فراز كمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تمديد قرارداد با بازيكنان اظهار داشت: امروز با عباس محمدي و مرتضي اسدي قرارداد را تمديد كرديم. مهدي ثابتي، داود دانش دوست، مصطفي اكرامي، محمد ابراهيمي، مهدي كياني و مسعود ابراهيم زاده با تراكتورسازي قرارداد دارند و از اين بابت خيالم راحت است.
وي افزود: فردا هم قرار است دو بازيكن جديد به تيم اضافه شوند. با محمد نصرتي و تيموريان هم در هفته آينده صحبت خواهيم داشت.
سرمربي تراكتورسازي در ادامه در مورد اينكه چرا اين باشگاه جاسم كرار را حفظ نكرد، گفت: آقاي جعفري مديرعامل باشگاه خيلي تلاش كرد تا اين بازيكن حفظ شود اما مي گفت مديربرنامه هاي كرار گفته اين بازيكن براي تمديد قرارداد يك ميليون دلار مي خواهد. نمي دانم اين بازيكن چطور با استقلال قرارداد بسته است.
انتهاي پيام/
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
sanaz sepahani آنلاین نیست.  
10 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۱۶ خرداد ۹۰,, ۲۱:۲۹   #27

dokhtar_sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 8,586
تشکر شده 10,202 بار در 4,493 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان قهرمان
بازیکن محبوب: محمودکریمی - نوید کیا
مربی محبوب: لـــــــــــوکا - ابراهیم زاده

قلعه نوعی: آرزویم قهرمانی سپاهان در آسیاست / هیچ کس نگفته به استقلال برگردم !!

امیر قلعه‌نویی می‌گوید از استقلال هیچ پیشنهادی نداشته.

امیر قلعه‌نویی به خاطر این‌که سپاهانی‌ها می‌خواهند از امسال سقف قراردادها را رعایت کنند از این تیم جدا شد. او حالا گزینه‌ای جدی برای مربیگری در استقلال است؛ گرچه سعی می‌کند خودش را دور از این تیم نشان دهد و طوری وانمود کند که انگار دوست ندارد به استقلال برگردد. قلعه‌نویی در گفت‌وگو با خبرآنلاین از دلایل جدایی‌اش از سپاهان و برنامه‌هایی که برای آینده دارد حرف می‌زند.

*از برخورد سپاهانی ها ناراحت شدید؟

برخوردی نبود. آن‌ها یک نظراتی داشتند و من هم یک نظری داشتم. به توافق نرسیدیم و من برای آن‌ها آرزوی موفقیت کردم. نه دلخور شدم نه ناراحت. هر باشگاهی خط مشی خودش را خودش انتخاب می‌کند.

*الان گزینه اول آن‌ها منصور ابراهیم‌زاده است؟

بالاخره باشگاه حق دارد با مربی مورد نظرش مذاکره کند. همان‌طور که من آزادم و می‌توانم مذاکره کنم، آن‌ها هم می‌توانند مذاکره کنند. من فقط با آن شرایطی که سپاهان داشت نمی‌توانستم در این تیم بمانم.

*ساکت چرا از شما حمایت نکرد؟ او که همیشه می‌گفت در سپاهان بمان.

ساکت به من هیچ حرفی نزد. در این جلسه آخری که با ساکت داشتیم، صحبت‌هایی از او شنیدم که در سه جلسه قبلی‌مان از او نشنیده بودم.

*شایعه شده به بازیکنان سپاهان گفته‌اند بیایید تمدید کنید که قلعه‌نویی هم تمدید کرده؟

من هم شنیدم این مسائل را. ولی نه با سپاهان تمدید کردم نه قصد بازگشت دارم. فقط و فقط برای این تیم زحمت کشیدم و دوستش داشتم. الان هم آرزو دارم این تیم قهرمان آسیا شود چون به جمع هشت تیم پایانی رسیده.

*الان برنامه شما چیست؟ چه کار می‌کنید؟

فعلا که استراحت می‌کنم. اما پیشنهادهایی که می‌رسد را هم بررسی می‌کنم.

*نمی‌خواهید به استقلال برگردید؟

هیچ حرفی ندارم. هیچ پیشنهادی هم به من نشده.
dokhtar_sepahani آنلاین نیست.  
8 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۱۶ خرداد ۹۰,, ۲۲:۱۷   #28

sanaz sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 593
تشکر شده 1,611 بار در 415 پست

به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه هيئت مديره باشگاه سپاهان براي مشخص كردن وضعيت اين تيم در فصل آينده از ساعت 19 برگزار شد.
در اين جلسه كه تا ساعت 22 به طول انجاميد اعضاي هيئت مديره در پايان جلسه بر رعايت سقف قرارداد تأكيد كردند و براي اجرايي كردن آن اتفاق‌نظر داشتند. البته هيئت مديره سپاهان نسبت به سقف قرارداد نقدهايي هم داشتند كه در آينده اين نقدها عنوان مي‌شود.
در جلسه امشب همچنين در خصوص حفظ امير قلعه‌نويي براي سرمربيگري در اين تيم صحبت‌هايي صورت گرفت و مديران سپاهان اعلام كردند كه تا دو روز آينده بدون توجه به مصاحبه‌هاي امير قلعه‌نويي در رسانه‌ها مذاكرات را با اين سرمربي ادامه مي‌دهند و چنانچه در اين دو روز با امير قلعه‌نويي به توافق نرسند با گزينه‌هاي ديگر وارد مذاكره مي‌شوند.
مسئله سوم در جلسه امشب هيئت مديره سپاهان بحث جذب بازيكنان جديد و حفظ بازيكنان فعلي اين تيم بود و اعضا بر جذب بازيكنان خوب و ساختن تيم قدرتمند براي فصل آينده تأكيد كردند و عنوان شد كه مذاكره با بازيكنان در دستور كار قرار گرفته است.
انتهاي پيام/ز
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
sanaz sepahani آنلاین نیست.  
9 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۱۷ خرداد ۹۰,, ۰۹:۱۷   #29

dokhtar_sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 8,586
تشکر شده 10,202 بار در 4,493 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان قهرمان
بازیکن محبوب: محمودکریمی - نوید کیا
مربی محبوب: لـــــــــــوکا - ابراهیم زاده

تیمی قدرتمند را با رعایت سقف قراردادها میبندیم

رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان با تاکید بر رعایت قانون سقف قراردادها در تیم فوتبال این باشگاه گفت: تا چند روز آینده خبرهای خوشی برای هواداران واقعی تیم سپاهان خواهیم داشت.

غلامحسین حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد نشست دوشنبه شب هیئت مدیره باشگاه سپاهان ضمن بیان مطلب فوق گفت: این جلسه، مانند نشست‌های گذشته معمولی بود و همه دوستان در آن صحبت‌های خود را مطرح کردند و مقرر شد با رعایت قانون سقف قراردادها فرایند و مسیر تیم را ادامه دهیم.

وی اضافه کرد: پیشنهاداتی از سوی بازیکنان مدنظرمان داشتیم و قرار شد از روز سه‌شنبه مذاکراتمان را با نفرات مدنظر باشگاه آغاز کنیم. پس از انتخاب سرمربی طی 3-4 روز آینده کارمان را به شکل جدی شروع خواهیم کرد، البته این نفرات بازیکنان ارزشمندی هستند که امکان کار با هر سرمربی را دارند.

رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان با تاکید بر اینکه در جذب بازیکنان جدید سقف قراردادهایی که قانون فدراسیون و ابلاغیه از سوی وزارتخانه است را رعایت خواهیم کرد، اضافه کرد: ما قصد داریم نظر هواداران را در بستن تیمی قدرتمند جلب کنیم زیرا دیدگاه‌های هواداران واقعی تیم برای ما مهم است. قطعا تیمی می‌بندیم که بیشتر از گذشته نظرات آنها را جلب کند و تیمی باشد که از شخصیت باشگاه سپاهان و فوتبال اصفهان به خوبی دفاع کند.

وی با بیان اینکه "در این فصل نگاهی هم به جوانان خواهیم داشت اما این مسئله نباید اینگونه برداشت شود که تیم ضعیفی خواهیم بست"، افزود: هدف هیئت مدیره و مدیران باشگاه این است که تیمی در حد نام سپاهان که قهرمان ایران و یکی از تیم‌های مدعی در فوتبال آسیاست، بسته شود تا هم در مسابقات لیگ و جام حذفی سال آینده و هم در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا عملکرد قابل قبولی از خود ارائه دهد.

حسینی در مورد آخرین وضعیت همکاری باشگاه سپاهان با امیر قلعه‌نویی اضافه کرد: طبق جمع بندی هیئت مدیره مقرر شد محمدرضا ساکت با ایشان دوباره مذاکره کند و نظر نهایی‌شان را به ما اعلام کند اما در این شرایط ما استارت خود را برای بستن تیم خوب در شان نام سپاهان و فوتبال اصفهان خواهیم زد و تاکید می‌کنم تا چند روز آینده خبرهای خوشی را به هواداران واقعی سپاهان خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه هواداران واقعی سپاهان شرایط را درک می‌کنند زیرا باید تیم بر یک پایه و اصولی بسته شود، در خصوص خبر استعفای محمدرضا ساکت از سمت مدیرعاملی این باشگاه خاطرنشان کرد: ایشان در نشست هیئت مدیره انصافا تاکید به رعایت موارد قانونی داشتند و این مسائل فوق‌العاده مدنظرشان است، ضمن اینکه در خصوص استعفا چیزی به ما اعلام نکرده و این بحث را به شدت تکذیب کرد.

رئیس هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان در پایان در مورد آخرین وضعیت واگذاری ورزشگاه 22 بهمن به باشگاه سپاهان گفت: هفته گذشته نشست خوبی با امیر نظام اکبری فرمانده ارشد ارتش در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری، دکتر اسماعیلی، معاون سیاسی امنیتی استان اصفهان و با حضور ساکت داشتیم و قرار است طی امروز و فردا جلسه دوم با حضور مسئولان ارتش و محمدرضا ساکت برگزار شود و امیدوارم شرایط به نحوی پیش رود که طرفین با یکدیگر به توافق نهایی دست یافته و بتوانیم ورزشگاهی اختصاصی در حد نام سپاهان ایجاد کنیم.
dokhtar_sepahani آنلاین نیست.  
7 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۱۷ خرداد ۹۰,, ۰۹:۳۳   #30

بهترین ارسال کننده اخبار فوتبال خارجی در سال 90

تشکر از دیگران: 2,099
تشکر شده 9,882 بار در 3,375 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن

ماموريت ساكت براي مذاكره با قلعه‌نويي و تاكيد بر رعايت سقف قرارداد
خبرگزاري فارس: هيات مديره باشگاه سپاهان به مديرعامل خود ماموريت داد با امير قلعه‌نويي براي بازگشت به اين تيم مذاكره كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه هيات مديره باشگاه سپاهان براي مشخص كردن وضعيت اين تيم در فصل آينده از ساعت 19 شب گذشته برگزار شد.

در اين جلسه كه تا ساعت 22 به طول انجاميد اعضاي هيات مديره در پايان جلسه بر رعايت سقف قرارداد تأكيد كردند و براي اجرايي كردن آن اتفاق‌نظر داشتند. البته هيات مديره سپاهان نسبت به سقف قرارداد نقدهايي هم داشتند كه در آينده اين نقدها عنوان مي‌شود.

در اين جلسه همچنين در خصوص حفظ امير قلعه‌نويي براي سرمربيگري در اين تيم صحبت‌هايي صورت گرفت و مديران سپاهان اعلام كردند كه تا فردا بدون توجه به مصاحبه‌هاي امير قلعه‌نويي در رسانه‌ها مذاكرات را با اين سرمربي ادامه مي‌دهند و چنانچه در اين مدت با امير قلعه‌نويي به توافق نرسند با گزينه‌هاي ديگر وارد مذاكره مي‌شوند. به محمد رضا ساكت مديرعامل باشگاه اين ماموريت داده شده تا با امير قلعه نويي وارد مذاكره شود.

مسئله سوم در جلسه هيات مديره سپاهان بحث جذب بازيكنان جديد و حفظ بازيكنان فعلي اين تيم بود و اعضا بر جذب بازيكنان خوب و ساختن تيم قدرتمند براي فصل آينده تأكيد كردند و عنوان شد كه مذاكره با بازيكنان در دستور كار قرار گرفته است.
BeHZzAD آنلاین نیست.  
8 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال