شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > بایگانی > بایگانی انجمن > آرشیو موضوعات بخش سپاهان > آرشیو اخبار سپاهان

قدیمی چهارشنبه, ۲۵ خرداد ۹۰,, ۱۲:۳۳   #91

sanaz sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 593
تشکر شده 1,611 بار در 415 پست

داخلی خبر ورزشی

کد مطلب : 36306

جلسه بی سرانجام ساکت و حسینی با قلعه نویی
اختصاصی ایمنا/ قلعه نویی و سپاهان، شاید وقتی دیگر

خبرگزاری ایمنا: شب گذشته آخرین جلسه مذاکرات مدیران باشگاه سپاهان با امیر قلعه نویی برگزار شد و این جلسه هم مثل مذاکرات قبلی بدون رسیدن به نتیجه خاصی پایان یافت.

چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷
به گزارش ایمنا پس از اینکه امیر قلعه نویی دو روز پیش در آستانه ثبت قرارداد با تراکتورسازی تبریز قرار گرفت، شب گذشته برای آخرین بار با مدیران باشگاه سپاهان پای میز مذاکره نشست که در نهایت این جلسه هم بدون دستیابی به نتیجه خاصی پایان یافت.
گفتگوی طرفین در حالی در تهران به انجام رسید که پس از این جلسه محمدرضا ساکت از تهران راهی مالزی شد تا در اجلاس سران باشگاههای حرفه ای آسیا شرکت کند و از طرفی دکتر حسینی رییس هیات مدیره باشگاه بلافاصله به اصفهان بازگشت.
گفتنی است احتمال دارد پس از بازگشت ساکت از مالزی، قلعه نویی و مدیران سپاهان برای آخرین بار با یکدیگر مذاکره نمایند.
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
sanaz sepahani آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
8 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی پنجشنبه, ۲۶ خرداد ۹۰,, ۰۱:۱۷   #92

تشکر از دیگران: 20,570
تشکر شده 16,226 بار در 4,673 پست
تیم محبوب: سپاهان-ذوب آهن-نوین-آرسنال
بازیکن محبوب: رحمتی-عقیلی-حاج صفی-جمشیدیان-نویدکیا-پاپی-جعفرپور-حدادی فر
مربی محبوب: منصور خان ابراهیم زاده-آرسن ونگر
M.Hashem.M به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به M.Hashem.M

• عقيلي: دلایل نرفتم به پرسپولیس محرمانه است/ هیچ کس از طرف استیلی با من حرف نزده است
چند تيم قطري بعد از جام ملت‌هاي آسيا دنبال من بودند ولي در نهايت روند مذاكرات با العربي جدي‌تر شد و مديربرنامه‌هايم با آنها به توافق رسيد
سايت گل ـ هادي عقيلي مدافع بلندقامت سپاهان شايد اين تيم اصفهاني را ترك كند و اين خبر چندان خوشحال‌كننده‌اي براي سپاهاني‌ها نيست.
باشگاه العربي قطر با پيشنهاد مالي هادي موافقت كرده و او قرار است براي امضا قراردادش راهي قطر شود. البته هادی چند پیشنهاد جالب توجه هم از تیم های لیگ برتری دارد که فعلا دوست ندارد در مورد آنها حرف بزند.
به هر حال او یکی از بهترین مدافعان ایران است و طبیعی است که در فصل نقل و انتقالات مشتریان زیادی داشته باشد. او ابتدا در مورد مذاکره اش با سپاهان می گوید:«من به باشگاه سپاهان رفتم و با مسئولان تيم صحبت كردم ولي راستش را بخواهيد مذاكره‌اي صورت نگرفت و باشگاه را ترک کردم.همانطور كه مي‌دانيد من از باشگاه العربي قطر پيشنهاد دارم به همين دليل صادقانه به مسئولان سپاهان گفتم كه اول بايد به قطر بروم و بعداً به ايران برمي‌گردم تا اگر شرايط مهيا بود با سپاهان مذاكره كنم.اصل ماجرا همین بود که گفتم.»

او ادامه می دهد:«من تا به امروز به قطر نرفتم و مديربرنامه‌هايم تمامي مذاكرات را انجام داد. چند تيم قطري بعد از جام ملت‌هاي آسيا دنبال من بودند ولي در نهايت روند مذاكرات با العربي جدي‌تر شد و مديربرنامه‌هايم با آنها به توافق رسيد.حالا باید خودم هم به قطر بروم.من رقم پيشنهادي‌ام را ارائه دادم كه آنها قبول كردند و اين مهمترين موضوع براي توافق بود.»
عقیلی اما هیچ جیز را قطعی نمی داند:«من بايد به صورت حضوري با مسئولان العربي صحبت كنم تا يكسري از مسائل مشخص شود ولي همانطور كه گفتم در مورد مسائل مالي توافقات حاصل شده است.من دوست ندارم قرارداد طولانی مدت ببندم و یک سری از مسائل را هم مدنظر دارم که باید با مسئولان العربی حرف بزنم.در ضمن باید حرف های آنها را هم بشنوم.»
در چند روز اخير شايعات زيادي در مورد مذاكره عقیلی با پرسپوليس و استقلال شنيده شد که خودش در این مورد می گوید:«هيچ وقت اهل بازارگرمي نبودم در ضمن نه با استقلال مذاكره كردم نه پرسپوليس.این شایعات معمولا در فصل نقل و انتقالات در مورد من شنیده می شود که زیاد به آنها توجه نمی کنم.» حبیب کاشانی در برنامه 90 گفت که فصل گذشته با عقیلی مذاکره حضوری داشت ولی این بازیکن بعدا از تصمیمش برای رفتن به پرسپولیس منصرف شده است.
عقیلی در این مورد هم حرف می زند:«بله، درست است ولی همسرم دوست نداشت از سپاهان جدا شوم.این فقط یکی از دلایلش بود و نمی خواهم بگویم چرا به پرسپولیس نرفتم.این موضوع یک بحث محرمانه است.»
می گویند عقیلی در فهرست حمید استیلی قرار درد و از طرف این مربی با او تماس گرفته اند ولی خودش این موضوع را تکذیب می کند:«هیچ کس از طرف پرسپولیس و استیلی با من حرف نزده و نمی دانم این شایعات تا چه زمانی ادامه دارد.»
M.Hashem.M آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
10 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی پنجشنبه, ۲۶ خرداد ۹۰,, ۱۰:۱۰   #93

sepahan_zard آواتار ها

تشکر از دیگران: 3,790
تشکر شده 8,620 بار در 1,475 پست
تیم محبوب: فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: زلاتکو کرانچار
sepahan_zard به Yahoo ارسال پیام

"منصور ابراهیم‌زاده" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: من برنامه‌های خود را برای لیگ قهرمانان آسیا و فصل آینده لیگ برتر به مدیران باشگاه ذوب‌آهن اعلام کرده‌ام تا طبق این برنامه‌ریزی کار خود را آغاز کنیم.
وی درباره اظهارات حبیب کاشانی که گفته بود با ابراهیم‌زاده برای فصل آینده مذاکراتی انجام داده‌اند، گفت: از باشگاه پرسپولیس هیچ کس با من تماس نگرفته که بخواهد برای فصل آینده مذاکره کند گرچه من در یکی، دو روزنامه فقط دیدم که نوشته‌اند یکی از گزینه‌های این تیم تهرانی هستم.
-----------------------------
اونوقت ما باید به قلعه نویی و دایی التماس کنیم
موفقیت ذوب آهن مهمتر از سپاهانه ....... دیدید یواش یواش تیم اول خیلیها شد ذوب

sepahan_zard هم اکنون آنلاین است.  
7 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی پنجشنبه, ۲۶ خرداد ۹۰,, ۱۱:۰۹   #94

sepahan_zard آواتار ها

تشکر از دیگران: 3,790
تشکر شده 8,620 بار در 1,475 پست
تیم محبوب: فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: زلاتکو کرانچار
sepahan_zard به Yahoo ارسال پیام

فوری : نشست خبری الغرافه انجام شد ....
باشگاه الغرافه قطر اعلام کرد که خلعتبری در فصل آینده جایگزین یونس محمود عراقی در خط حمله خواهد بود.

با پیوستن این مهاجم ۲۸ ساله به الغرافه، امکان جدایی منصور ابراهیم‌زاده از ذوب‌آهن قوت می‌گیرد، چرا که ابراهیم‌زاده بیشتر اعلام کرد که شرط حضور او بر روی نیمکت ذوب‌آهن برای فصل آینده تمدید قرارداد خلعتبری و فرشید طالبی است.

منبع : ایسنا

sepahan_zard هم اکنون آنلاین است.  
9 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی پنجشنبه, ۲۶ خرداد ۹۰,, ۱۶:۳۶   #95

Mr.Mohsen آواتار ها

تشکر از دیگران: 92
تشکر شده 660 بار در 141 پست
Mr.Mohsen به MSN ارسال پیام Mr.Mohsen به Yahoo ارسال پیام

رحمتي از استقلال دور شد، به پرسپوليس نزديک

قرمزپوشان که با ابقاي کاشاني در تلاش هستند عقب?ماندگي در فصل نقل?وانتقالات را به سرعت جبران کنند مذاکرات خوبي با سيد داشته و به توافقاتي هم دست يافته?اند.

مذاکرات سيدمهدي رحمتي با باشگاه استقلال به خاطر اختلاف دو طرف در زمينه رقم قرارداد به نتيجه نرسيد و به اين ترتيب به نظر مي​رسد ماجراي آبي​پوش شدن دروازه​بان شماره​يک تيم ملي کاملا منتفي شده است.
از طرف ديگر سپاهاني​ها هم در تلاش هستند که با استفاده از راهکارهايي خاص و قرار دادن تبصره​​هايي در قرارداد رحمتي رقم مورد نظر او را پرداخت کرده و اين بازيکن را در اصفهان نگه دارند اما اين که تا چه ميزان احتمال اين کار وجود داشته باشد هنوز مشخص نيست.
اما تازه​ترين اخباري که درباره رحمتي به گوش مي​رسد از مذاکرات اين بازيکن با پرسپوليسي​ها حکايت دارد که اتفاقا اين مذاکرات روند مثبتي هم داشته است. قرمزپوشان که با ابقاي کاشاني در تلاش هستند عقب​ماندگي در فصل نقل​وانتقالات را به سرعت جبران کنند مذاکرات خوبي با سيد داشته و به توافقاتي هم دست يافته​اند.
گفتني است بر اساس ليست بازيکناني که حميد استيلي براي پرسپوليس درخواست کرده بايد از ميان رحمتي و ميثاق معمارزاده يک نفر جذب پرسپوليس شود. با توجه به اين مسئله بايد ديد آينده عليرضا حقيقي در اين باشگاه به چه صورت پيش خواهد رفت.

Mr.Mohsen آنلاین نیست.  
6 کاربر برای این پست سودمند از Mr.Mohsen عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی پنجشنبه, ۲۶ خرداد ۹۰,, ۱۶:۳۷   #96

Mr.Mohsen آواتار ها

تشکر از دیگران: 92
تشکر شده 660 بار در 141 پست
Mr.Mohsen به MSN ارسال پیام Mr.Mohsen به Yahoo ارسال پیام

ليست قلعه نويي شرط اصلي براي عقد قرارداد

در در اين ليست 6نفره نام شهاب گردان، خسرو حيدري، جانواريو، حسين کاظمي و سياوش اکبرپور ديده مي?شود.

امير قلعه نويي نام 6بازيکن را به عنوان نفرات مورد نظر خود به باشگاه تراکتورسازي داده و جذب اين 6نفر را شرط اصلي براي عقد قرارداد با اين باشگاه اعلام کرده بود. اين نکته​اي است که يکي از نزديکان قلعه​نويي در گفتگو با سايت گل به آن اشاره کرده است.
اگر اين اظهار نظر را جدي بگيريم مي​توان به اين نتيجه رسيد که باشگاه تراکتورسازي موافقت خود را با ليست درخواستي امير اعلام کرده است. ليست 6نفره​اي که البته يک نفر از آن تکليف تيمش را براي سال آينده روشن کرده و فصل بعدي را در قطر به بازي خواهد پرداخت.
در اين ليست 6نفره نام شهاب گردان، خسرو حيدري، جانواريو، حسين کاظمي و سياوش اکبرپور ديده مي​شود. به​اضافه خلعتبري که خبر قطعي شدن قراردادش با الغرافه تکليف او را زودتر از همه روشن کرده است.

Mr.Mohsen آنلاین نیست.  
6 کاربر برای این پست سودمند از Mr.Mohsen عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی پنجشنبه, ۲۶ خرداد ۹۰,, ۲۱:۲۸   #97

تشکر از دیگران: 5,570
تشکر شده 8,868 بار در 2,301 پست
بازیکن محبوب: محرم -محمود- هادی - جمشدیان -جرارد
مربی محبوب: خوزه- ونگر -
reza به Yahoo ارسال پیام

دست هواداران مجازی سپاهان درد نکند
محسن بنگر: شنبه خودم می روم باشگاه تا تکلیفم روشن شود

خبرگزاری ایمنا: محسن بنگر مدافع ملی پوش تیم فوتبال سپاهان در اولین فرصتی که پس از پایان یافتن اردوی تمرینی تیم ملی پیدا کرد به همراه خانواده اش راهی سفر تفریحی آنکارا شد.

مدافع سپاهان که پیش از سفر به ترکیه مصاحبه عجیبی در مورد سپاهان و تیم احتمالیش در فصل آینده انجام داده بود، فکرش را هم نمی کرد تعدادی از هواداران سپاهان که در فضای مجازی هم حضوری پررنگ دارند، با آن اظهار نظرهای تند در مورد صحبتهای او موضع بگیرند.
بنگردر گفتگو به ایمنا در ارتباط با کامنتهای هواداران سپاهان در سایتهای هوادار این تیم گفت: نمی دانم چرا اینقدر این هواداران به من لطف داشتند! من هنوز هم سر حرفم هستم، حرفی که هر بازیکن حرفه ای می زند. خوب اگر قرار باشد با ۳۵۰ میلیون در سپاهان بمانم و در چهار جبهه برای این تیم بازی کنم و یک فشار سنگین را تحمل کنم و تازه در تیم ملی هم باشم به تیمی دیگر می روم که همین پول را بگیرم و تنها در بازیهای لیگ بازی کنم. متاسفانه زمانی که در ترکیه بودم هر باری که این سایتها را باز کردم دیدم که چقدر نزد برخی از هواداران سپاهان محبوب هستم و پیامهای آنها نشان می داد که تا چه حد این طرفداران سپاهان به من لطف داشتند!
بنگر در رابطه با وضعیتش برای فصل آینده نیز گفت: من واقعاً دوست ندارم از سپاهان بروم ولی خوب شما نگاه کنید آقایان نه تنها جشن قهرمانی را برای تیم نگرفتند بلکه باقیمانده قراردادها و پاداشهای فصل پیش را هم نداده اند. متاسفانه بلاتکلیف هستم و قصد دارم به پیشنهادهایی که از داماش و سایر تیمها دارم فکر کنم.
بازیکن تیم فوتبال سپاهان که شب گذشته از آنکارا به ایران بازگشت در پایان گفت: هر چقدر منتظر تماس مدیران باشگاه شدیم که خبری از تماس آنها نشد بنابراین خودم شنبه به اصفهان سفر خواهم کرد، به باشگاه می روم تا تکلیفم روشن شود.
13 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی جمعه, ۲۷ خرداد ۹۰,, ۱۲:۴۵   #98

بهترین ارسال کننده اخبار فوتبال خارجی در سال 90

تشکر از دیگران: 2,099
تشکر شده 9,882 بار در 3,375 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن

سپاهان به دنبال جذب مهرداد اولادي

سايت گل ـ‌ تيم فوتبال سپاهان براي تقويت خط حمله خود به دنبال جذب مهرداد اولادي مهاجم فصل گذشته ملوان است. سپاهاني‌ها با از دست دادن ابراهيم توره حالا به دنبال تقويت خط حمله خود هستند و بعد از عمادرضا حالا مي‌خواهند اولادي را هم جذب كنند.
قرار است رضا عنايتي و جواد كاظميان از تيم اصفهاني جدا شوند و وضعيت يانوش هم هنوز مشخص نيست به همين دليل مسئولان سپاهان با اولادي تماس گرفته و خواهان انجام مذاكره حضوري با اين بازيكن هستند.
BeHZzAD آنلاین نیست.  
9 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی جمعه, ۲۷ خرداد ۹۰,, ۱۲:۴۶   #99

علاقه رئيس هيئت مديره سپاهان به شهريار/ شانس علي دايي فعلا بيشتر از لوكا بوناچيچ است

دايي در يك حركت شگفت‌انگيز برنامه‌هايش را به باشگاه پرسپوليس ارائه داده و فعلا هيچ كس نمي‌داند او چه چيزي در سر دارد

2011/6/17 13:00:00

Share Share

سايت گل ـ‌ با قطعي شدن جدايي امير قلعه‌نويي از سپاهان، حالا مسئولان اين باشگاه در صدد انتخاب جانشين او هستند تا هر چه زودتر تكليف كادرفني زردپوشان اصفهاني مشخص شود.
به گزارش سايت گل، بر همين اساس مسئولان سپاهان چند روزه پيش از لوكا بوناچيچ سرمربي سابق اين تيم برنامه گرفتند و نظر او را در مورد مبلغ قرارداد جويا شدند. لوكا يكي از گزينه‌هاي اصلي باشگاه سپاهان است كه سابقه حضور در فينال ليگ قهرمانان آسيا با همين تيم را دارد.
نكته مهم اما اين است كه رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان علاقه خاصي به علي دايي دارد و مي‌خواهد او را به سپاهان بياورد. حتي تماس‌هاي ابتدايي هم با اين مربي گرفته شد و به نظر مي‌رسد طرفين به همين زودي مذاكره‌اي حضوري با يكديگر داشته باشند.
البته دايي در يك حركت شگفت‌انگيز برنامه‌هايش را به باشگاه پرسپوليس ارائه داده و فعلا هيچ كس نمي‌داند او چه چيزي در سر دارد.
BeHZzAD آنلاین نیست.  
7 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی جمعه, ۲۷ خرداد ۹۰,, ۱۲:۴۷   #100

سپاهان خطاب به عقيلي: برو قطر ولي قرارداد امضا نكن!

مسئولان تيم اصفهاني اما نگران از دست دادن اين مدافع ملي‌پوش هستند به همين دليل دوباره با اين بازيكن تماس گرفتند تا شايد نظر او را عوض كنند

سايت گل ـ‌ هادي عقيلي مدافع ملي‌پوش تيم سپاهان ظهر شنبه ايران را به مقصد قطر ترك خواهد كرد تا با مسئولان باشگاه العربي قطر مذاكره كند.
عقيلي با پيشنهاد جالب توجهي از اين تيم مواجه شده و در جلسه‌اي كه با مسئولان سپاهان داشت، به آنها گفت كه قراردادش را فعلا تمديد نمي‌كند و مي‌خواهد پيشنهاد تيم قطري را با حضور در اين كشور بررسي كند.
مسئولان تيم اصفهاني اما نگران از دست دادن اين مدافع ملي‌پوش هستند به همين دليل دوباره با اين بازيكن تماس گرفتند تا شايد نظر او را عوض كنند.
مسئولان سپاهان حتي به عقيلي گفتند كه به قطر برود ولي با تيم العربي قرارداد امضا نكند. سپاهاني‌ها مي‌خواهند مبلغ قرارداد عقيلي را به هر طريقي كه شده بالا ببرند تا او اين تيم را ترك نكند.
BeHZzAD آنلاین نیست.  
13 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال