شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
|
|
#1 |
|
تشکر از دیگران: 10,281
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
از این به بعد مصاحبه هایی که با مسئولان،کادر فنی و بازیکنان سپاهان در رسانه های مختلف انجام می شود را در این تاپیک ویژه ارسال نمایید.
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
تشکر از دیگران: 10,281
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
خوشبختانه وضعیت تیم خیلی بهتر است
مهدي رحمتي: تنها یک عکس از داربی پایتخت دیدم خبرگزاری ایمنا: سيدمهدي رحمتي دروازهبان مليپوش سپاهان با گذشته دو روز از ديدار حساس پرسپوليس و استقلال هنوز اين بازي را تماشا نكرده كه اين در نوع خودش جالب توجه است. او روز جمعه همراه با سپاهان در بازيهاي ليگ برتر به ميدان رفت و تماشاگر دربي 69 نبود. البته از گفتهاي رحمتي پيداست كه اين بازي چندان برايش مهم نبوده است. رحمتي كه معمولا ارتباط محدودي با رسانهها دارد در گفتوگويي اختصاصي به سوالات سايت گل پاسخ ميدهد. مثل اينكه همه چيز براي سپاهان خوب پيش ميرود؟ در ابتداي فصل بازيكنان جديدي به تيم ما اضافه شدند و مليپوشان ما هم در اين مدت بارها در اردوهاي تيم ملي شركت كردهاند و همين موضوع باعث شد تا دير هماهنگ شويم. البته خوشبختانه الان وضعيت بهتر است و دو بازي پشت سر هم را برديم. ذوب رقيب جدي و همشهري سپاهان خيلي خوب نتيجه ميگيرد. قبول داري؟ آنها چند سال است كه نفرات اصلي خود را حفظ كردهاند و از بازيكنان و كادرفني خوبي بهره ميبرند. به نظر ميرسد كه ذوب آهن اصليترين رقيب شما براي قهرماني باشد. اينطور نيست؟ من نميتوانم با به دست آوردن دو برد پياپي از قهرماني حرف بزنم به نظر من تيمهايي مثل ذوب آهن، پرسپوليس و استقلال به واسطه بازيكنان خوبي كه دارند جزو مدعيان اصلي قهرماني هستند. فكر ميكني سپاهان كي به صدرجدول برسد؟ ما فصل گذشته هم تا هفته هشتم و نهم نتايج خوبي نگرفتيم و مشكل هماهنگي داشتيم. به نظر من سپاهان احتياج به زمان دارد و مطمئناً در هفتههاي آينده تيم پرقدرتتري را از ما خواهيد ديد. شرايط خودت چطور است؟ خدا را شكر مشكل خاصي ندارم و همه چيز خوب است. باشگاه سپاهان به تو پيشنهاد تمديد قرارداد نداده است؟ از حالا پرداختن به اين موضوع زود است. هنوز نيم فصل اول تمام نشده و هيچ صحبتي هم در مورد تمديد قرارداد بين ما انجام نگرفته است. دربي را نديدي؟ خير. حتي خلاصه بازي را هم نديدي؟ من از اين بازي فقط يك عكس ديدم كه آن هم مربوط به صحنه گل بود. مگر ميشود حتي صحنههايي از دربي را هم نديده باشي؟ دليلي ندارد دروغ بگويم. من هنوز يك ثانيه از اين بازي را هم نديدهام. پس در برنامه نود ميبيني؟ ما سهشنبه بازي داريم و بايد زود بخوابم!
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
|
لم پيش داربي نبود
قلعهنويي: مسي هم اگر بيايد سـپاهان و بـد بازي كندبه نيمـكت ميچـسبد! نويسنده : اميد مافي بعد از يك برد شيرين و رسيدن زردها به سومين پله ليگ، امير قلعهنويي آنقدر خوشحال بود كه روي ابرها قدم ميزد. تيمي كه تا چند هفته پيش فانوسها را روشن ميكرد حالا آن بالا ايستاده و براي رسيدن به صدر ثانيهشماري ميكند. باز هم برديد. ديگر از آن روزهاي تلخ خبري نيست اميرخان؟ اين دومين برد پيدرپي ما بود. نياز داشتيم حتما در قزوين برنده شويم تا هم به صدر جدول نزديك شويم و هم از لحاظ روحي رواني بچهها شرايط بهتري پيدا كنند. ما دير راه افتادهايم و محال است روزهاي تلخ آغاز فصل تكرار شوند. تيم پرستاره سپاهان حاشيهها را پشت سر گذاشت اما الان استيل با كهكشانيها پنج تا پنج تا ميخورد. سوال بسيار خوبي پرسيدي. بايد مطبوعات ما كمك كنند تا اين فرهنگ فوتبال حرفهاي بر بازيكنانمان حاكم شود. چرا بايد فوتبال ايران اين قدر حاشيه داشته باشد؟ مگر همه جاي دنيا بازيكنان بزرگ به نيمكت نميچسبند؟ من فكر ميكنم شما مطبوعاتيها بايد اين فرهنگ را جا بيندازيد كه بازيكن، بازيكن است، يعني يك دستمزدي ميگيرد تا خوب تمرين كند و خوب بجنگد. درسته سپاهان مهرههاي خوبي دارد اما هر كس كه خوب كار كند ميرود داخل زمين. من اميد ابراهيمي و مهدي نصيري را در قزوين به ميدان فرستادم. دنبال اين هستم بازيكنان بزرگ را در يك قالب تيمي بياورم تا به اهدافمان برسيم. براي من توره و كاظميان با ابراهيمي و نصيري و ديگران هيچ فرقي ندارند. اينجا هر كس آماده باشد فيكس ميشود. ليونل مسي هم اگر بيايد سپاهان و خوب كار نكند بايد كنار دستم روي نيمكت بنشيند. من با هيچ كس تعارف ندارم. سپاهان با اين امتيازهايي كه از دست داده ميتواند قهرماني را تكرار كند؟ ببين ما يكسري مشكلات داريم. همين امسال از اول فصل يكسري بازيكنان در اختيارمان نبودند. ما وقتي از تركيه آمديم بچههايمان رفتند و يك روز قبل از بازي با راهآهن آمدند. اگر بگذارند ما با برنامه جلو برويم و تيم در اختيارمان باشد يقينا به لطف خدا و آقا امام زمان دوباره قهرمان ليگ خواهيم شد. البته دست آن بالايي است ولي ما قابليت و توانايي اين را داريم كه از قهرمانيمان دفاع كنيم. اين تيم معادلات جام باشگاههاي آسيا را هم بههم خواهد ريخت. سپاهان 89 يك تيم تا بن دندان مسلح است. داربي هم كه به كام آبيها شد. چه حسي داشتيد وقتي شنيديد استقلال داربي 69 را برده؟ خوشحال شدم. من همين جا به مجموعه استقلال اين برد را تبريك ميگويم. انصافا داربي 69 داربي خوبي از آب درآمد و ديگر كسي نتوانست آن را زير سوال ببرد. استقلال تيم خودم است و طبيعي است وقتي در چنين ميدان بزرگي برنده ميشود امير قلعهنويي هم شادمان شود. پس دلتان پيش داربي بود؟ نه. يعني چه؟ دلم جايي است كه به آن تعهد دارم. من حتي يك لحظه به اين فكر نكردم كه آنجا در تهران چه اتفاقي ميافتد. من سرمربي سپاهان هستم و دلم پيش تيمي است كه روي نيمكتش مينشينم. راستي شنيديم از پنالتيهايي كه آقاي حقوردي در قزوين گرفته گلهمنديد؟ اصلا. كي گفته؟ اتفاقا حقوردي خيلي منصفانه قضاوت كرد و به نظرم هر چهار پنالتي درست بود. من چهار سال پيش مصاحبه كردم و گفتم اين حقوردي يك روز از مسعود مرادي هم بهتر خواهد شد، چون دل شير دارد. هر كس گفته خواسته جو درست كند. من هيچ مشكلي با داوري ندارم. در ايستگاه بعدي با مس روبهرو ميشويد. من به اين فكر نميكنم مقابل كدام تيم ايستادهام. براي من پيروزي سپاهان و گرفتن سه امتياز ديگر مهمتر از هر چيزي است.
با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند ویرایش توسط reza : دوشنبه, ۲۶ مهر ۸۹, در ساعت ۰۲:۳۱. |
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
|
نسخه شماره 1343 - 1389/07/25 -
جواد كاظميان: تمام عمرم به اندازه اين 10 هفته سختي نكشيدم جواد كاظميان در دومين هفته متوالي براي تيمش گل زد و پاس گل داد. او روز خوب سپاهان مقابل پيكان را با شادي دسته جمعي با هم تيميها به پايان رساند تا احتمالا روزهاي تلخش در اصفهان به پايان رسيده باشد. جواد كه اميدوار و سرزنده صحبت ميكند، اميدوار است اين فرم را ادامه بدهد تا جايي كه دوباره همه يادشان بيايد او يكي از ستارگان بزرگ فوتبال ايران بود ... همين چند سال پيش. آقاي كاظميان گل زدي و پاس گل دادي و پنالتي گرفتي؟ نه. پنالتي نگرفتم اما بقيه كارها را انجام دادم. كساني كه بازي را ديده بودند، ميگفتند خيلي خوب بازي كردي. تقريبا. اكثر حركات تهاجمي سپاهان از طرف من انجام ميشد و من خيلي خوشحالم كه دوباره پايم به گل باز شده. اما روزهاي سختي داشتي. بله، راستش در طول اين 10 سال فوتبال هيچ وقت اينقدر سختي نكشيده بودم. همه از من توقع داشتند بدون اينكه در نظر بگيرند من براي جا افتادن در فوتبال ايران احتياج به زمان دارم. امير قلعهنويي هم خيلي هوايت را نداشت. توقع آقاي قلعهنويي از من بالا بود. من ميدانستم كه بالاخره به فرم خوبم ميرسم و حالا كه كل تيم بحران را پشت سر گذاشته، من هم شرايط خوبي دارم. به نظرت نتايج خوب سپاهان ادامه خواهد داشت؟ راستش من در اول فصل پيشبيني ميكردم كه نتايج خوبي نگيريم اما فكر نميكردم اين افت تا هفتههاي هشتم و نهم طول بكشد. با اين حال ما تازه راه افتاديم. به نظر من اگر دو بازي آينده ما مقابل مس و تراكتور با پيروزي به پايان برسد، ديگر نميشود جلوي ما را گرفت. باخت پرسپوليس را ديدي؟ ما با كمي تأخير بازي داشتيم و من اين مسابقه را نديدم. اما به نظر من هواداران پرسپوليس نبايد ناراحت باشند. بالاخره پارسال آنها در دقايق آخر بردند و امسال باختند. فوتبال همين است. پرسپوليس تيم بزرگي است و حتما شرايط بهتري پيدا خواهد كرد.
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
|
فقط فرهاد نابغه نيست
عنايتي: من هم بودم، آن توپ را گل ميكردم نويسنده : سحر هادي رضا عنايتي، مهاجم سپاهان اصفهان در ديدار با پيكان قزوين هم خوش درخشيد تا نشان دهد كه در آستانه بازگشت به روزهاي اوجش قرار دارد. عنايتي مدعي است كه بهزودي به همان مهاجمي بدل ميشود كه در استقلال به تنهايي مدافعان حريف را آزار ميداد و حريفان را از گلهايش بينصيب نميگذاشت. پيروزي پرگل سپاهان مقابل پيكان و پيروزي استقلال در داربي بهانهاي شد تا پاي صحبتهاي عنايتي بنشينيم. مثل اينكه ديگر تصميم گرفتهايد به حريفانتان بالاي سه گل بزنيد؟! به هر حال اين خواست خدا بود كه توانستيم طي دو بازي گذشتهمان 9 گل به ثمر برسانيم. در جدول هم كه جاي پرسپوليس را گرفتيد و سوم شديد! تمام سعي ما اين است تا به اين روندي كه در پيش گرفتيم ادامه دهيم تا از صدر جدول دور نشويم. فكر ميكنيد تا چند هفته ديگر صدر جدول از آن سپاهان شود؟ در اين خصوص نميتوان پيشبيني دقيقي كرد، اما مطمئن باشيد بهزودي صدر جدول را از ذوبآهن ميگيريم. از بازي با پيكان برايمان بگوييد. پيكان در اين ديدار توانست بازي خوبي به نمايش بگذارد. اصلا انتظار آن بازي را از پيكانيها نداشتيم. باور كنيد آنها در طول 90 دقيقه پا به پاي ما بازي ميكردند و ما را تحت فشار قرار داده بودند. مطمئنا اگر كمي كمتجربه بوديم، نتيجه اين بازي را واگذار ميكرديم. در ديدار با پيكان سومين گلتان را به ثمر رسانديد. درست است؟ بله، اين سومين گلي بود كه در اين فصل براي سپاهان زدم كه البته از روي نقطه پنالتي بود. حالا با سه گلزده، آيا به آقاي گلي هم فكر ميكنيد؟ زدن سه گل طي 11 هفته دليل نميشود كه به آقاي گلي فكر نكنم. من نااميد نيستم و به تلاش خودم ادامه ميدهم و اصلا هم بعيد نيست كه حتي آقاي گل شوم. گلزني شما در دو بازي گذشته سپاهان بيانگر اين است كه در آستانه بازگشت به روزهاي اوجتان قرار داريد. اينطور نيست؟ خوشبختانه از هر لحاظ در بهترين شرايط قرار دارم و تا چند هفته ديگر شاهد همان عنايتي خواهيد بود كه در استقلال حضور داشت. راستي، اگر در بازي با پيكان عقيلي در زمين بود باز هم شما پنالتي را ميزديد؟ فرقي نميكند. در هر بازي اين اميرخان است كه پنالتيزن را مشخص ميكند. سپاهان هفت پنالتيزن خوب دارد و مشكلي در اين زمينه نخواهيم داشت. به نظر شما چرا سپاهان تا قبل از هفته دهم نتوانسته بود خودي نشان دهد؟ سپاهان براي اين فصل در اكثر خطوطش با تغيير مواجه شده و اگر تا قبل از هفته دهم نتوانسته بود خودي نشان دهد، صرفا به خاطر عدمهماهنگي بود كه در سه خط آن وجود داشت، ولي خوشبختانه ديگر همان سپاهاني شديم كه هوادارانمان انتظارش را داشتند. تماشاي بازي داربي را هم كه از دست داديد؟ بله، اما پس از بازي صحنههاي حساس بازي را مشاهده كردم و بابت پيروزي استقلال در اين ديدار، به استقلاليها تبريك ميگويم. نظرتان در مورد گل فرهاد مجيدي چيست؟ فرهاد واقعا نابغه است كه توانست با پاي غيرتخصصياش آن صحنه را تبديل به گل كند. او بهترين تصميم را گرفت كه با پاي چپ به آن توپ ضربه بزند. حالا اگر خودتان در آن صحنه قرار ميگرفتيد، ميتوانستيد آن توپ را تبديل به گل كنيد؟ بله، چون آن توپ براي گل شدن فقط احتياج به يك ضربه پاي چپ داشت و چون من يك بازيكن چپپا هستم، ميتوانستم آن صحنه را تبديل به گل كن
با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند ویرایش توسط reza : دوشنبه, ۲۶ مهر ۸۹, در ساعت ۰۲:۳۰. |
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
|
جوگير شدن بعد از 2 برد پرگل
امير قلعه نويي: با سپاهاني متفاوت در آسيا ميدرخشم یادشون رفته وقتی دایی اونم به زور یه تیم دسته چندمی را تو جام حذفی و برد و گفت ما میخوایم قهرمان اسیا بشیم اميرقلعهنويي پس از حضورش در جلسه مجمع فدراسيون فوتبال درباره سند چشمانداز توسعه فوتبال گفت: «همانطور كه در جلسه هم گفتم اين سند نسبت به وضع كنوني فوتبال ما بسيار خوب است. حتي اگر بتوانيم 60 درصد آن را هم اجرا كنيم براي ما بد نيست اما نكته مهم آن داشتن ضمانت اجرايي سند است كه مانند طرح جامع ورزش به بايگاني سپرده نشود. نبايد اين طرح پس از تغيير مديريتها در ورزش فراموش شود.» او با برخورد تخصصي با سند چشمانداز موافق است: «براي اولين بار است كه در اين مجمع شركت كردم و اطلاعات چنداني هم درباره مطالبي كه قرار بود در آن مطرح شود نداشتم اما نظراتم را درباره سند چشم انداز مطرح كردم. اين موارد هر چقدر به طور تخصصيتر بررسي شود بهتر است.» سرمربي تيم سپاهان درباره شرايط تيمش طي دو هفته اخير ليگ گفت: «همانطور كه قبلا هم گفته بودم تيم سپاهان نسبت به سالهاي پيش تغييرات زيادي داشته ما در اين سطح حدود 40 درصد تغييرات نسبت به گذشته داشتيم و در اين شرايط مشكل عمده تيم ناهماهنگي بازيكنان بود. هماهنگي ميان بازيكنان بايد در تمرينات پيش از فصل انجام ميشد كه متاسفانه به دليل كامل نبودن تيم ما اين كار انجام نشد. حتي در هفتههاي ابتدايي هم پس از آنكه ليگ تعطيل ميشد بعضا در تمرينات ما 11 بازيكن حاضر ميشدند كه قطعا نميتوانستيم كار هماهنگي را انجام دهيم. ما نياز به انجام بازيهاي بيشتر براي ايجاد هماهنگي مطلوب بوديم كه وقتي تعداد بازيهايمان در ليگ بيشتر ميشود اين مهم هم حاصل ميشود.» وعده قلعهنويي در مورد تيمش: «ما براي حضور قدرتمندتر در ليگ قهرمانان آسيا سعي كرديم تيم ويژهاي را براي اين فصل آماده كنيم. هر چند براي موفقيت شانس هم مطرح است.» وي درباره شايعاتي مبني بر حضور احتمالي عمادرضا در تيم سپاهان گفت: «خط حمله ما خوب كار ميكند و اگر بتوانيم، يك هافبك جذب ميكنيم. عمادرضا بازيكن خوبي است او سالها براي سپاهان زحمت كشيده اما ما هيچ درخواستي براي جذب او به مسوولان باشگاه ارايه نكرديم.» قلعهنويي داربي را هم ديده و در مورد آن چنين ميگويد: «نيمه اول اين بازي بسيار خوب بود. يك فوتبال فوقالعاده سالم و تميزي را شاهد بوديم. همچنين بايد به تيم داوري هم تبريك بگويم. مسعود مرادي به خوبي توانست از قضاوت داربي برآمده و شرايط را مديريت كند.» وي درباره اولين حضورش در جلسه كميته فني فدراسيون كه امروز خواهد بود گفت: «سعي ميكنم نقطه نظراتم را درباره مسايل فني تنها در اين كميته مطرح كنم تا استقلال كادر فني تيمهاي ملي حفظ شود. اتفاقا اكنون فرصتي ايجاد شده تا بيشتر انتقاد كنم.» و اما تحليل سرمربي سابق تيم ملي در مورد وضعيت فعلي اين تيم گفت: «روند تيم ملي در بحث آمار و ارقام خوب است. حال بايد بيشتر به مسايل فني آن پرداخت شود تا انشاا... بتوانيم در جام ملتهاي آسيا نتيجه خوبي بگيريم.»
با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند ویرایش توسط reza : دوشنبه, ۲۶ مهر ۸۹, در ساعت ۰۲:۳۳. |
|
|
|
|
#7 |
|
|
خوشحال ميشوم قطبي مرا دعوت كند
جانواريو: من هم دوست دارم براي تيم ملي ايران بازي كنم فابيو جانواريو اطمينان دارد كه هرگز پيراهن تيم ملي برزيل را بر تن نخواهد كرد و به همين خاطر به استناد حضور چهار سالهاش در فوتبال ايران به حضور در تيم ملي چراغ سبز داده و اعلام كرده اگر قطبي او را به تيم ملي دعوت كند،خيلي خوشحال خواهد شد. ولي آيا سرمربي تيم ملي كه برخلاف تكيه كلامش اصلا اعتقادي به شير و قلبش ندارد، از هافبك دفاعي انبوهش دل كنده و يك هافبك تهاجمي به تيم ملي دعوت ميكند؟ البته فابيو اين روزها خيلي هم در قواره تيم ملي نيست ولي فكر كنيد اگر همان جانواريوي آماده شود چه موهبتي براي تيم ملي فاقد خلاقيت ما خواهد بود! مثل اينكه دو برد پياپي وضعيت شما را بهتر كرده، اينطور نيست؟ خيلي خوشحالم كه سپاهان روند صعودياش را آغاز كرده است. از اين هم خوشحالم كه در يك تيم پرقدرت بازي ميكنيم و در اينجا دوستان جديدي پيدا كردهام. زندگي در ايران مثل زندگي در برزيل است و من خيلي راحتم. مثل اينكه بعد از متولد شدن دخترت، روحيهات به كلي تغيير كرده است؟ من در ابتداي فصل مصدوم بودم و اين وضعيت خستهكننده بود ولي حالا خوشحالم كه خيلي چيزها عوض شده است. تولد دختر من يك چيز شبيه رويا بود و من از اين اتفاق خيلي خوشحالم. فكر ميكني سپاهان امسال قهرمان شود؟ ما تيم خيلي خوبي داريم، چه از لحاظ بازيكن و چه از لحاظ سرمربي. من شانس سپاهان را براي قهرماني در ليگ زياد ميدانم. نظرت در مورد بازي استقلال و پرسپوليس چيست؟ من بازي را نديدم ولي خوشحالم كه استقلال برنده شد. به نظر من داربي فوتبال ايران يكي از جذابترين داربيهاي دنياست. به نظر تو بهترين بازيكن استقلال چه كسي بود؟ همانطور كه گفتم بازي را نديدم ولي فرهاد مجيدي گل زده و بايد او را به عنوان بهترين بازيكن انتخاب كنيم. بعيد به نظر ميرسد تو يك روز به تيم ملي برزيل دعوت شوي. با اين شرايط حاضري براي تيم ملي ايران بازي كني؟ من خيلي دوست دارم براي تيم ملي ايران بازي كنم. 4 سال است كه در اين كشور زندگي ميكنم و ايران را مثل برزيل دوست دارم. من به مردم اين كشور عادت كردهام و خوشحال ميشوم براي تيم ملي ايران بازي كنم. يعني اگر افشين قطبي تو را دعوت كند، قبول ميكني؟ صددر صد. خوشحال ميشوم كه قطبي به تيم ملي ايران دعوتم كند. من احساس بسيار خوبي دارم و بايد از مردم ايران كه هميشه به من لطف دارند تشكر كنم.
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
|
واکنش به حضور در سریال مهران مدیری / قلعهنویی: خوشحالم با «کلیوم» مردم شاد میشوند!
«تمام وجود همایونی را کل یوم میکنم در حلقت». این جمله جهانگیرشاه دولو بود که در سریال «قهوه تلخ» گفته شد تا همه به یاد تکیهکلام ژنرال بیفتند و بهانهای باشد تا ما گفتوگوی جالبی با سرمربی سپاهان که این روزها به خاطر نتایج خوب تیمش شادمان است، انجام بدهیم. گفتوگویی که در آن قلعهنویی از تمام شایعاتی که در ارتباط با اختلاف نظر او با شاگردانش راه انداخته بودند گلهمند بود، از قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی حمایت کرد و در پایان هم صحبتهای جالبی در ارتباط با استقبال از ادبیاتش در فوتبال انجام داد که خواندن آن خالی از لطف نیست. گویا بردهای پرگل سپاهان تا حدودی فشارها را از روی شما کاسته است؟ خدا را شکر تا حدودی انتظارات بحق طرفداران را برآورده کردیم گرچه هنوز جا برای پیشرفت خیلی داریم. ما در ابتدای فصل مشکلاتی از قبیل هماهنگی بازیکنان در تمامی خطوط داشتیم و از آن مهمتر ایرادهایی هم از نظر فنی گریبان تیم ما را گرفته بود که رفته رفته حل شد و در دو بازی آخر عملکرد نسبتاً ایدهآلی داشتیم. خبرهایی به گوش میرسید که نتایج ضعیف شما بیارتباط با اختلاف نظر شما با تعدادی از بازیکنان سرشناس تیم نیست! همه امیر قلعهنویی را میشناسند و میدانند که من با هیچکس تعارف ندارم و هر چه حقیقت باشد بدون ترس میگویم. وقتی تیم نتیجه نگیرد این شایعات را برایش میسازند بهخصوص برای تیمی که من مربیاش باشم. برخی از دوستان کملطف که نمیدانم آن دنیا چگونه میخواهند جواب بدهند این شایعات را ساختند در حالی که من هیچ مشکلی با کسی ندارم و در تیم هم همه بچهها یکدل و بانشاط به دنبال رسیدن به هدفشان که همانا سربلندی سپاهان است، هستند. گویا قول صدرنشینی قبل از نیمفصل را هم دادید؟ من چنین قولی ندادم و گفتم ما بازی به بازی بهتر میشویم و هدفمان صدرنشینی است و این هم برمیگردد به خواست خدا و همت خودمان، ما که نمیتوانیم در کار خدا دخالت کنیم! هرچه خواست او باشد همان میشود. ما بازی به بازی پیش میرویم و الان هم تمام افکارمان متمرکز بازی امروز با ماشینسازی در جام حذفی است. قصد دارید با تیم دوم خودتان به مصاف ماشینسازی بروید؟ ما یک تیم داریم به نام سپاهان و در آن بازیکن اول یا دومی نداریم و همه در یک سطح هستند. امروز هم با بهترین تیممان به میدان میرویم چون جامحذفی هم برایمان مهم است. در کمیته فنی حرفهایتان را زدید یا سانسور کردید؟ من اهل سانسور و این حرفها نیستم مطمئن باشید آن چیزی که صلاح بود را در این کمیته گفتم. از طرف فدراسیون ممنوعالمصاحبه شدید که بعد از نشست حرف نزدید؟ هیچ ممنوعیتی در کار نبود و اتفاقاً خودم پیشنهاد دادم که بعد از جلسه مصاحبه نکنیم چون کمیته فنی سخنگو دارد و او بهتر تشخیص میدهد که صحبتهای درون سازمانی را به چه نحوی رسانهای کند. حمایت شما هم از قطبی در ارتباط با مطرح شدن بحث مربی خارجی جالب بود. حرف من این است که به افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی کشور باید اعتماد کرده و طوری رفتار نکنیم که او اعتماد به نفسش را از دست بدهد. باز هم میگویم که بحث مربی خارجی از حالا نباید مطرح میشد. سازمان لیگ اعلام کرد که بازیهای شما در لیگ به خاطر داشتن سه نماینده در تیم امید در زمان بازیهای آسیایی گوانگژو برگزار نخواهد شد و به تعویق میافتد. شما موافق این تصمیم هستید؟ در این ارتباط تصمیم گیرنده مدیرعامل باشگاه هستند. بحثی که در کمیته فنی هم مطرح شد این بود که من مباحث مطرح شده را به اطلاع آقای ساکت برسانم تا ایشان تصمیم نهایی را بگیرند که این موضوع را پس از بازی با ماشینسازی بررسی خواهیم کرد. سریال قهوه تلخ را میبینید؟ نه نمیبینم، چه سریالی هست؟ یک سریال تاریخی طنز ساخته مهران مدیری که در جدیدترین قسمتش از واژه «کلیوم» شما در صحبتهای جهانگیرشاه دولو استفاده کرده. نه دیدم و نه جهانگیرشاه دولو را میشناسم اما از این که میبینم هنرمندان طنزپرداز برخلاف برخی دوستان به جای سانسور کردن ما در فیلمهایشان از واژههای ما سوژه میسازند، باز به خودم امیدوار میشوم. به هر حال از این عزیزان که با همین واژهها مردم را شاد میکنند تشکر میکنم. __________________
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از elaheh golden عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
|
خدا را شکر سه برد پشت سر هم آوردیم
عقيلي: در خيابان دوباره مصدوم شدم! خبرگزاری ایمنا: هادي عقيلي سه هفته پيش در ديدار ايران مقابل عمان مصدوم شد و اين آسيبديدگي او طولاني شده است. هادي در حال بازگشت به ميادين فوتبال بود كه با يك بدشانسي بزرگ دوباره مصدوم شد و حالا بايد تا سه هفته ديگر هم دوري از فوتبال را تحمل كند. او كه از اين وضعيت ناراحت است به سوالات ماپاسخ ميدهد. آسيبديدگيات خوب نشد؟ زماني كه مصدوم شدم، پيشبيني ميكردم خيلي زود خوب شوم ولي متأسفانه اين آسيبديدگي طولاني شد و اينقدر بدشانس هستم كه دوباره مصدوم شدم. دوباره مصدوم شدي؟ بله. من زير نظر پزشك تيم مراحل درماني را پشت سرگذاشتم و آسيبديدگيام تا حدود زيادي خوب شده بود ولي به طور كامل مرتفع نشده بود. چهارشنبه هفته قبل بود كه از خيابان رد ميشدم و يك لحظه دويدم كه دوباره اين آسيبديدگي برگشت. خيليها به من گفته بودند كه در اين نوع آسيبديدگي احتمالا بازگشت و مصدوميت وجود دارد و من بايد خيلي مراقب ميشدم ولي متأسفانه دوباره آسيب ديدم. فكر نميكني اين آسيبديدگيها به خاطر فشار زياد در مسابقات تيم ملي و سپاهان باشد؟ نميدانم چه بگويم ولي شايد اين موضوع هم نقش داشته باشد. البته پزشكان معتقدند كه كم آبي بدن هم در اين موضوع تأثيرگذار است. چقدر طول ميكشد تا برگردي؟ فكر ميكنم 20 روز طول بكشد. الان فيزيوتراپي ميكنم و از هفته بعد استخر و آبدرماني هم شروع ميشود. سپاهان برخلاف تو اوضاع خوبي دارد. اينطور نيست؟ بله. خدا را شكر سه برد پشت سر هم آورديم و معتقدم به زودي در ليگ برتر به صدرجدول ميرسيم و در جام حذفي هم مدعي جدي قهرماني هستيم. اين روزها بحث كنار گذاشتن افشين قطبي بعد از جام ملتهاي آسيا مطرح است. برخي معتقدند اين يك اقدام حرفهايست و بعضي هم اعتقاد دارند كه در اين شرايط نبايد چنين بحثي صورت ميگرفت. نظر تو چيست؟ اولا بايد بگويم كه فوتبال ايران با همه جاي دنيا فرق دارد. ما ا صلا حرفهاي نيستيم و اين مسائل هم نميتواند در فوتبال ما جا داشته باشد. اين موضوع براي مربيان خارجي تعريف شده است ولي اينجا همه چيز فرق دارد. من معتقد مطرح كردن موضوع جانشين قطبي اصلا درست نبود. به عنوان مثال باشگاه سپاهان از حالا اعلام ميكند كه ما قصد فروش فلان بازيكن را در فصل آينده داريم، آيا آن بازيكن حاضر ميشود با انگيزه براي سپاهان بازي كند، آيا روحيه او تضعيف نخواهد شد؟ به نظر من اين كار اصلا درست نبود. مثل اينكه قطبي ناراحت شده است؟ او حق دارد ناراحت باشد. اگر ناراحت نشود عجيب است.
|
|
|
#10 |
|
|
قلعه نویی نگفته است جام حذفی را جدی نگرفته ایم
احمد جمشیدیان: دیروز واقعاً خوب بودیم خبرگزاری ایمنا: احمد جمشیدیان بار دیگر یکی از گلزنان تیمش در دیدارهای اخیر بود. او روز گذشته هم برابر ماشین سازی موفق به گلزنی شد تا نشان دهد روز به روز به شرایط آرمانی نزدیک می شود. احمد جمشیدیان در ارتباط با این دیدار به ایمنا گفت: خوشبختانه سپاهان هر روز بهتر از روز قبل می شود و آقای قلعه نویی رفته رفته ترکیب ایده آلش را بهتر می شناسد. روز گذشته ما واقعاً بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتیم، اگر مثلاً در دیدار با استیل آذین توپهایمان تبدیل به گل شد و نمایشمان فوق العاده نبود، باید بگویم در دیدار مقابل پیکان و ماشین سازی دو بازی بسیار با کیفیت انجام داده و از بازیهای خوبمان، برد گرفتیم. جمشیدیان راجع به گلی هم که در بازی روز گذشته به ثمر رساند گفت: این روزها تنها برنامه تاکتیکی ما سانتر نیست. ما مثل قبل، شوت می زنیم، در عمق کار می کنیم و سانتر هم بخشی از برنامه تاکتیکی و هجومی ماست. در مورد گلی هم که زدم باید بگویم بر روی یک ضربه ایستگاهی سانتر مواج و زیبای خسرو روی سر من نشست و من با یک ضربه سر موفق شدم دروازه ماشین سازی را باز کنم. جمشدیان راجع به اینکه قلعه نویی گفته است هدف اصلی ما لیگ برتر است گفت: نه چنین چیزی صحت ندارد. امسال سپاهان برای جام حذفی هم برنامه دارد و ما به حتم با قدرت در این جام شرکت می کنیم.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
| برچسب ها |
| مصاحبه،سپاهان |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|